GOSSIP

Γιάννης Χατζηγεωργίου για Survivor: «Θα πήγαινα για χαβαλέ, το πρώτο το είχα πάρει πολύ σοβαρά»

Γιάννης Χατζηγεωργίου για Survivor: «Θα πήγαινα για χαβαλέ, το πρώτο το είχα πάρει πολύ σοβαρά»

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου αναφέρθηκε στη σειρά Ταμάμ, αλλά και στο Survivor.

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου έκανε δηλώσεις και μίλησε για τα επόμενα τηλεοπτικά του σχέδια, αλλά και το Survivor.

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes» και ανέφερε αρχικά: «Ετοιμάζω κάτι που κάνει με τραπ. Είναι περίεργο και για εμένα και για τα παιδιά. Δεν ακούω τραπ. Ο στίχος δεν μου αρέσει καθόλου και δεν θεωρώ ότι τα περισσότερα από αυτά τα παιδιά τραγουδούν».

«Δεν ξέρω αν θα με δείτε στην τηλεόραση την επόμενη σεζόν. Ετοιμάζουμε ένα μικρό σίριαλ 8 επεισοδίων και το δίνουμε στα κανάλια να δούμε ποιος θα το πάρει πρώτος», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Αναφορικά με τη σειρά «Ταμάμ» που τον έκανε και γνωστό, δήλωσε: «Μου λείπει πολύ και θα ήθελα να γίνει μια ταινία. Πάντα ένιωθα ότι δεν πατούσα στη γη. Πάντα υπάρχει μια μικρή έπαρση και υπήρχε και σε εμένα. Πολλές φορές δεν ήμουν ο Γιάννης που ξέρουν οι φίλοι μου και πολλές φορές κορδωνόμουν, ένιωθα παγώνι κι έλεγα "είμαι αυτός που ήμουν"».

Όσο για το Survivor, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου είπε: «Βάζω αρνητικό πρόσημο στο ριάλιτι, γιατί έχασα το Σκρουτζ. Θα ήθελα να κάνω το θεατρικό μου, να ήμουν με τον Σπύρο Μπιμπίλα. Δεν υπήρχε κάτι άσχημο μεταξύ μας. Αν είχα καταλάβει ότι δεν θα έβρισκαν αντικαταστάτη, δεν θα πήγαινα».

«Το Survivor All Star ήθελε σίγουρα έναν Ντάνο. Εμένα δεν μου είχε γίνει πρόταση. Θα πήγαινα για χαβαλέ, το πρώτο το είχα πάρει πολύ σοβαρά», πρόσθεσε.