GOSSIP

Μάριος Αθανασίου: «Δεν μπορώ να πω αν είμαι επιτυχημένος ηθοποιός, προσπαθώ να μαθαίνω»

Μάριος Αθανασίου: «Δεν μπορώ να πω αν είμαι επιτυχημένος ηθοποιός, προσπαθώ να μαθαίνω»

Ο ηθοποιός μίλησε για την οικογένειά του και το ταξίδι του, στον κόσμο της υποκριτικής.

«Με πάρα πολλά λάθη, προσπαθώ να μαθαίνω όσα περισσότερα μπορώ από τα παιδιά», τόνισε ο ηθοποιός μεταξύ άλλων, σε συνέντευξη στην εφημερίδα OnTime.

Για το αν είναι ως μπαμπάς, το ίδιο επιτυχημένος όπως και ηθοποιός, υπογράμμισε ότι «όχι, σε καμία περίπτωση, ούτε ως ηθοποιός δεν μπορώ να πω αν είμαι επιτυχημένος. Με πάρα πολλά λάθη, πολλές δυσκολίες, προσπαθώ να μαθαίνω κι εγώ όσα περισσότερα μπορώ από τα παιδιά. Γιατί νομίζω ότι εγώ μαθαίνω από τα παιδιά και όχι εκείνα από εμένα», ανέφερε αρχικά ο Μάριος Αθανασίου.

Στη συνέχεια, σημείωσε πως «δεν ξέρω αν οι γονείς μπορούν να καταλάβουν ακριβώς τι έργο κάνουν, είναι δύσκολο. Όλοι πηγαίνουμε με ένα ένστικτο και μία αγάπη προς τα παιδιά, κινούμαστε ανάλογα με τις εμπειρίες μας».

Αναφορικά με τις έντονες εκδηλώσεις θαυμασμού και ότι τον ενοχλούν, σχολίασε «πόσων χρονών ήμουν τότε; (γέλια). ΟΚ, προφανώς κάποια πράγματα έχουν αλλάξει. Ίσως τότε ήμουν πιο φοβισμένος, πιο ανασφαλής. Και τώρα είμαι ανασφαλής, αλλά νομίζω ότι είναι αχαριστία να μη χαίρεσαι την αγάπη του κόσμου. Είναι παράλογο να λες ότι δεν σου αρέσει που σε αγαπά ο κόσμος. Νομίζω πως αυτό θέλουμε όλοι, από παιδιά το θέλαμε».

Σχετικές ειδήσεις