ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2023 - Μάριος Αθανασίου: Η πρώτη αντίδραση μετά την ήττα ΣΥΡΙΖΑ - «Στεναχωρήθηκα, ζορίστηκα»

Εκλογές 2023 - Μάριος Αθανασίου: Η πρώτη αντίδραση μετά την ήττα ΣΥΡΙΖΑ - «Στεναχωρήθηκα, ζορίστηκα»
GLOMEX

Ο Μάριος Αθανασίου μιλάει για την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ και το ότι δεν εκλέχθηκε

Ο Μάριος Αθανασίου παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στον Γιώργο Λιάγκα και την εκπομπή «Το Πρωινό» και μίλησε για τα αποτελέσματα των εκλογών και την τεράστια διαφορά ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο κόσμος ποτέ δεν φταίει. Και με όλους μου τους φίλους που συζητάω προσπαθώ να τους δώσω να καταλάβουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησε να πει κάποια πράγματα, προφανώς δεν τα είπε καλά. Από την στιγμή που ο κόσμος δεν το κατάλαβε, το λάθος είναι δικό μου. Όταν λέω δικό μου εννοώ προσωπικά δικό μου. Αν δεν καταλαβαίνεις εσύ κάτι, δεν φταις μόνο εσύ που δεν το καταλαβαίνεις, φταίω και εγώ που δεν στο μεταδίδω», είπε αρχικά ο ηθοποιός.

Για το ότι δεν εκλέχθηκε ανέφερε: «Στεναχωρήθηκα, ναι ζορίστηκα. Είναι λίγο περίεργο. Ήταν πρωτόγνωρο και το τρέξιμο ήταν πρωτόγνωρο και πολύ ενδιαφέρον. Βλέπεις πώς κινείται η κοινωνία προεκλογικά, που είναι κάτι διαφορετικό. Στεναχωρήθηκα θα μου κρατήσει μία, δυο, τρεις μέρες μετά θα πάρω τα πάνω μου. Αυτή τη στιγμή δεν ξέρω αν θα συνεχίσω να ασχολούμαι, με τα πολιτικά ενεργός θα συνεχίσω να είμαι όπως ήμουνα και πριν και σαν πολίτης και ενεργός στο ΣΥΡΙΖΑ. Τις επιλογές μου μετά θα σκεφτώ πολύ αργότερα, τώρα προέχουν οι επόμενες εκλογές».