GOSSIP

Άλκης Παναγιωτίδης για Χριστόφορο Παπακαλιάτη: Δεν μου έκανε πρόταση για το Maestro

Άλκης Παναγιωτίδης

«Δεν είναι τυχαίο που πολλοί μεγάλοι δημιουργοί δούλευαν με το ίδιο team, με τους ίδιους ανθρώπους» ανέφερε ο Άλκης Παναγιωτίδης.

Ο Άλκης Παναγιωτίδης μίλησε στο «Καλοκαίρι Yes» για τις επιτυχίες που έχει σημειώσει μέσα από τους ρόλους του στην τηλεόραση. Μεταξύ άλλων ο Άλκης Παναγιωτίδης αναφέρθηκε και στη συνεργασία του με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και γιατί δεν συνέβη το ίδιο και με το Maestro.

«Από τις φετινές σειρές ξεχωρίζω αυτήν στην οποία συμμετέχω, το IQ160. Από τις παλιές μου επιτυχίες ξεχωρίζω το L.A.P.D, την Προδοσία, το Κλείσε τα Μάτια που κάναμε με τον Παπακαλιάτη δύο χρόνια», δηλώνει ο Άλκης Παναγιωτίδης.

«Δεν μου έκανε πρόταση να συμμετάσχω στο Maestro. Δεν το συνηθίζει αυτό ο Παπακαλιάτης και η άποψή μου είναι ότι είναι λάθος. Δεν είναι τυχαίο που πολλοί μεγάλοι δημιουργοί δούλευαν με το ίδιο team, με τους ίδιους ανθρώπους», απαντά ο γνωστός ηθοποιός σε σχετική ερώτηση.

«Γνωρίζοντας έναν συνεργάτη σου χρόνια, σπαταλάς πολύ λιγότερη ενέργεια και λόγια για να συνεννοηθείς μαζί του από το να μην τον γνωρίζεις καθόλου.

Ο Χριστόφορος δεν το κάνει, τραβάει άλλη ρότα», συμπληρώνει αμέσως μετά ο Άλκης Παναγιωτίδης στην κάμερα του ΟΡΕΝ.