GOSSIP

Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Πρέπει να πάμε πέρα από το σοκ και τη ντροπή και να περάσουμε στην πράξη»

Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Πρέπει να πάμε πέρα από το σοκ και τη ντροπή και να περάσουμε στην πράξη»

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου εξέφρασε την άποψή της για όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στη χώρα μας

Καλεσμένη στην εκπομπής «Δύο στις 10» βρέθηκε η Ντορέττα Παπαδημητρίου η οποία εξέφρασε την προσωπική της θλίψη για όσα συμβαίνουν στη χώρα μας.

Ειδικότερα, η Ντορέττα Παπαδημητρίου εξήγησε πως «δυστυχώς, επειδή είναι πάρα πολλά αυτά που συμβαίνουν το ένα μετά το άλλο και δεν προλαβαίνουμε να σηκώσουμε κεφάλι, είναι όλο και πιο δύσκολο να πεις: «έλα πάμε λίγο τώρα να το γυρίσουμε». Ειδικά για εμάς που κάνουμε τηλεόραση, για εσάς που παρουσιάζετε αυτή την εκπομπή για εμάς που πηγαίνουμε σαν καλεσμένοι, συνέχεια κάτι συμβαίνει παράλληλα και είναι όλο και πιο δύσκολο. Δυστυχώς έχουμε κουραστεί, υπάρχει μια κούραση».

«Είναι και το ένα πιο τραγικό από το άλλο. Δηλαδή κάποια πράγματα δεν μπορείς να τα συνειδητοποιήσεις. Και αυτό που έχει συμβεί τώρα με τις πλυμμήρες και αυτό που συνέβη με το πλοίο και τον άνθρωπο, τον Αντώνη… Σοκάρεσαι, μένεις άφωνος. Πρέπει λίγο να πάμε πέρα από το σοκ και την ντροπή, να πάμε στην πράξη. Να δούμε λίγο πρακτικά κάποια πράγματα, πιο ενεργητικά να κάνουμε κάποια πράγματα».

«Παιδιά, εμένα σε όλο αυτό ξέρετε τι με αγχώνει; Μη τυχόν συνηθίσουμε. Για μένα αυτό είναι το χειρότερο» σχολίασε, με ειλικρίνεια, η Ζωή Κρονάκη για να αποκριθεί η καλεσμένη της ως εξής. «Όχι, δεν πρέπει να συνηθίσουμε στο σοκ. Όχι, όχι, όχι. Πάντως για μένα, επειδή έχω και τα παιδιά τα οποία είναι σε μια ηλικία των 18 και των 19 ετών, που βγαίνουν στη ζωή, από τις μεγαλύτερες ανησυχίες και σκέψεις μου είναι το πως μπορούμε εμείς οι γονείς να κρατήσουμε τα παιδιά σε έναν ρεαλισμό. Δηλαδή βλέπουν τι γίνεται, διαβάζουν, ταυτόχρονα όμως οφείλουμε να μην σκοτώσουμε και την ελπίδα».