GOSSIP

Μαριάντα Πιερίδη: Κρίση στο γάμο της - Η on camera αντίδραση της τραγουδίστριας

Μαριάντα Πιερίδη: Κρίση στο γάμο της - Η on camera αντίδραση της τραγουδίστριας

Ο γάμος της Μαριάντας Πιερίδη περνά σοβαρή κρίση 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Reallife, η Μαριάντα Πιερίδη και ο Δημήτρης Κατριβέσης που είναι μαζί από το 2015 και ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας δυο χρόνια αργότερα, περνά σοβαρή κρίση στον γάμο του. Την είδηση αυτή επιβεβαίωσε τόσο η Κατερίνα Καινούργιου σήμερα 18/9 μέσα από την εκπομπή της, αφού όπως αποκάλυψε, ήρθε σε επικοινωνία με την τραγουδίστρια, καθώς και πρόσωπο από το περιβάλλον του ζευγαριού που μίλησε στην εκπομπή.

«Η Μαριάντα Πιερίδη και ο Δημήτρης Κατριβέσης περνούν μια δύσκολη περίοδο στο γάμο τους. Οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις και των δυο αυτό το καλοκαίρι, δημιούργησαν χάσμα στη σχέση τους. Προτεραιότητα τόσο για τη Μαριάντα όσο και για τον Δημήτρη είναι το παιδί. Παρ’ όλα αυτά, προσπαθούν να δουν τι έφταιξε και να επανέλθει η ισορροπία στη ζωή τους» ανέφερε χαρακτηριστικά πρόσωπο που βρίσκεται κοντά στο περιβάλλον του ζευγαριού.

«Δε μπορώ να πω κάτι για τη συγκίνησή μου στην εκπομπή. Είναι πολύ προσωπικό» ανέφερε αρχικά η Μαριάντα Πιερίδη στην «Super Κατερίνα».