GOSSIP

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Η στιγμή που μαθαίνει για τον θάνατο της μητέρας του Γιώργου Αγγελόπουλου

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Η στιγμή που μαθαίνει για τον θάνατο της μητέρας του Γιώργου Αγγελόπουλου

«Αααα δεν το ήξερα», ανέφερε μουδιασμένη η Ντορέττα Παπαδητρίου.

Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Αγγελόπουλο, αφού μόλις λίγες ώρες μετά τον γάμο του με την Δήμητρα Βαμβακούση θρηνεί για τον θάνατο της μητέρας του.

Tο Πρωινό επικοινώνησε με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου η οποία στο παρελθόν είχε γνωρίσει την μητέρα του Γιώργου Αγγελόπουλου, ενώ δεν είχε ενημερωθεί για την είδηση του θανάτου της.

«Αααα δεν το ήξερα», ανέφερε μουδιασμένη η Ντορέττα Παπαδητρίου.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Τα θερμά μου συλλυπητήρια. Δεν υπάρχουν λόγια σε τέτοιες στιγμές. Ήταν πραγματικά ένας σπουδαίος και σπάνιος άνθρωπος. Τα θερμά μου συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια μέσα από την καρδιά μου. Ένας πραγματικά σπάνιος άνθρωπος», είπε η ηθοποιός στο Πρωινό του ANT1.

Υπενθυμίζεται ότι στο παρελθόν υπήρχαν φήμες ότι η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Γιώργος Αγγελόπουλος υπήρξαν ζευγάρι.

Γιώργος Αγγελόπουλος: Συγκινεί η ανάρτηση μετά τον θάνατο της μητέρας του – «Ήσουν σπουδαία»

Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Αγγελόπουλο, αφού λίγες ώρες μετά από τον γάμο του με την Δήμητρα Βαμβακούση, έφυγε από τη ζωή η μητέρα του, μετά από μια δύσκολη περίοδο με την υγεία της.

Λίγες ώρες μετά από τον γάμο του Γιώργου Αγγελόπουλου με την Δήμητρα Βαμβακούση, έφυγε από τη ζωή η μητέρα του Ντάνου, μετά από μια δύσκολη περίοδο με την υγεία της.

Το απόγευμα της Δευτέρας 25 Σεπτεμβρίου ο Γιώργος Αγγελόπουλος ενημέρωσε μέσω instagram για την δυσάρεστη είδηση απώλειας της μητέρας του. «Αφού μας ευχήθηκες και είδες ότι έγινε ο γάμος μας τότε ηρέμησες. Σήμερα μου είπανε πως έφυγες. Δεν έφυγες γιατί θα σε φέρω πάντα μαζί μου. Σε ευχαριστώ που είμαι γιος σου. Καλό παράδεισο μάνα μου», έγραψε, μεταξύ άλλων, ο πρώην παίκτης και νικητής του Survivor.

Συγκινεί ο Γιώργος Αγγελόπουλος στην πρώτη ανάρτηση μετά την μεγάλη απώλεια από τη ζωή του. Δημοσιεύοντας φωτογραφία από τα τελευταία γενέθλια μαζί με την μητέρα του, δίπλα στη σύζυγό του, ο ίδιος έγραψε χαρακτηριστικά: «Ήσουν σπουδαία Μάνα και Άνθρωπος. Η αντίσταση σου ,η επιμονή σου και η αξιοπρέπειά σου με δίδαξε .Καλό παράδεισο. Σε ευχαριστώ», έγραψε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.