GOSSIP

Ελένη Τσολάκη: «Συγκλονίστηκα για τη δική μου προσωπική αναφορά και για όλο αυτό που συνέβη»

Ελένη Τσολάκη: «Συγκλονίστηκα για τη δική μου προσωπική αναφορά και για όλο αυτό που συνέβη»

Η Ελένη Τσολάκη μίλησε για τη συγγνώμη που οφείλει στον παιδικό της εαυτό και τη στιγμή που έπρεπε να διαχειριστεί τηλεοπτικά και τη συγκλόνισε.

Η Ελένη Τσολάκη επέστρεψε τηλεοπτικά με το Πρωινό ΣουΣου στο Open. Η παρουσιάστρια μίλησε για τη συγγνώμη που οφείλει στον παιδικό της εαυτό και τη στιγμή που έπρεπε να διαχειριστεί τηλεοπτικά και τη συγκλόνισε.

Στο Instagram ανήμερα των γενεθλίων σου, στις 10 Απριλίου, είχες κοινοποιήσει μια παιδική σου φωτογραφία και απευθυνόμενη στον εαυτό σου, στη «μικρή Ελένη» έγραφες: «Αυτή μικρή πέφτει, σηκώνεται και ξανατρέχει με τον ίδιο ενθουσιασμό». Πέφτεις συχνά;

Όχι, δεν είναι τόσο συχνές οι πτώσεις μου, ούτε οι μεταπτώσεις μου. Γιατί δεν είναι και τόσο ακραίος πια ο ενθουσιασμό μου. Δεν πάω από το ένα άκρο στο άλλο, οπότε ισορροπώ μέσα μου τα δύο συναισθήματα.

Σε αυτή την ανάρτηση είσαι συγκινητική όταν απολογείσαι στον παιδικό σου εαυτό, γράφοντας: «Της οφείλω ένα μεγάλο «ευχαριστώ» και μια τεράστια «συγγνώμη» για τις φορές που, ενώ ήξερα ότι έχει δίκιο, έκανα το ακριβώς αντίθετο».

Πιστεύω στην ύπαρξη αυτού του μικρού παιδιού στην ψυχή κάθε ανθρώπου. Αυτό θεωρώ ότι με καθοδήγησε στη ζωή μου. Πιο έντονη μέσα μου έχω την κουβέντα με την «μικρή Ελένη», παρά το ένστικτο μου, που συχνά μπορεί να κοιμάται. Τις φορές που δεν ήμουν ενθουσιασμένη να πάρω μια επαγγελματική απόφαση, να εμπιστευτώ έναν άνθρωπο που συναντούσα, να κάνω κάτι, ήταν και οι φορές που μετά έπιασα τον εαυτό μου να μου λέει: «Θα έπρεπε να ακούσω αυτή τη μικρή Ελένη».

Δεν έχεις υπάρξει δηλαδή σε συνθήκη όπου να πεις «δεν μπορώ, αλλά πρέπει να το κάνω»;

«Βέβαια, και πολύ πρόσφατο παράδειγμα ήταν την περσινή περίοδο η τραγωδία στα Τέμπη. Ήταν ένα συναίσθημα που με κατέκλυσε. Συγκλονίστηκα. Είμαι συνδεδεμένη με εκείνο τον σιδηροδρομικό σταθμό, δυο φορές τον μήνα πηγαινοφέρνω τη μαμά μου, που ήθελε να ταξιδεύει με εκείνο το τρένο. Συγκλονίστηκα, όχι μόνο για τη δική μου προσωπική αναφορά, αλλά και για όλο αυτό που συνέβη. Εμείς λοιπόν έπρεπε να κάνουμε ψυχαγωγία, εντός εισαγωγικών. Αυτό με βάρυνε πάρα πολύ».