GOSSIP

Αλεξάνδρου: Τα «μέτωπα» που έχει ανοίξει - Από τη Σίσσυ Χρηστίδου μέχρι την Τζωρτζέλα Κόσιαβα

Αλεξάνδρου: Τα «μέτωπα» που έχει ανοίξει - Από τη Σίσσυ Χρηστίδου μέχρι την  Τζωρτζέλα Κόσιαβα

Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Υπάρχει η πληροφορία ότι του έγινε μεγάλη μείωση μισθού» λέει η Τσιμτσιλή

Τα «μέτωπα» που έχει ανοίξει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με τη Σίσσυ Χρηστίδου και την εκπομπή, στην οποία συμμετείχε την περασμένη σεζόν, «Χαμογέλα και πάλι» σχολίασαν στο πλατό του «Happy Day».

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μοιράστηκε μια πληροφορία της: «Υπάρχει μία πληροφορία ότι αν και είναι καθημερινό, τού έγινε μία μεγάλη μείωση μισθού. Δεν ξέρω αν ισχύει, γιατί δεν είμαι στην εταιρία. Ίσως το παράπονό του και το κατηγορώ του ξεκινάει από εκεί. Σου λέει "ήμουν Σαββατοκύριακο με συγκεκριμένα χρήματα και τώρα είμαι στο καθημερινό με πολύ λιγότερα» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Τα μέτωπα του Αλεξάνδρου

Beef, μία έκφραση που την χρησιμοποιούν συνήθως τα παιδιά για να πουν στη δική τους «γλώσσα» ότι με κάποιον έχουν τσακωθεί και λογομαχούν… Αυτή η λέξη φαίνεται ότι θα μας απασχολήσει πολύ φέτος και στην TV, με τη μία κόντρα μετά την άλλη να «ξετυλίγεται» μπροστά στα μάτια των τηλεθεατών.

Σαν να μην έφτανε ο Γιώργος Λιάγκας με την Κατερίνα Καινούργιου ή τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, η Δανάη Μπάρκα με τον Mente Fuerte, σειρά έχει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Μέσα σε ένα 24ώρο, με λίγες μόνο δηλώσεις, κατάφερε να ανοίξει όχι ένα αλλά δύο μέτωπα.

Το πρώτο αφορά στην Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου. Στις δηλώσεις του Δημήτρη στην εκπομπή «Fay’s Time» και τη Σοφία Ραφτοπούλου, αναφέρθηκε στο προσκλητήριο της βάφτισης του γιου του που έδειξε το δίδυμο του «Breakfast@STAR». «Δεν μάθαμε ποιος διέρρευσε το προσκλητήριο, γενικά είναι πάρα πολύ άκομψο όλο αυτό. Όλες οι εκπομπές χειρίστηκαν το θέμα πάρα πολύ άσχημα. Όλες οι εκπομπές ξέρουν ότι δε θέλω να δείχνω το παιδί μου γιατί δεν είναι η επιλογή του. Κάποιες εκπομπές κρύφτηκαν στα λόγια “κάναμε ένα τέλειο βίντεο και σας ευχηθήκαμε”. Αυτά είναι λόγια του κ…λου, είναι ό,τι χειρότερο. Όλοι αυτοί που κουνάνε το δάχτυλο και ηθικολογούνε στους άλλους, κάνουν τα χειρότερα στους συνεργάτες. Τους έζησα. Ηθικολογούν για όλους τους άλλους κι όταν κλείνουν οι κάμερες είναι οι χειρότεροι», είπε αρχικά ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

«Ο Ετεοκλής και η Ελένη βγάλανε το προσκλητήριο κανονικά, ενώ είχαμε συναντηθεί στις Μαλδίβες κι ήξεραν ότι με έχει ενοχλήσει το ότι ειπώθηκε το όνομα του παιδιού μου πριν το ανακοινώσω στην οικογένειά μου. Ήταν φίλοι μου και με ενόχλησε ότι το συνέχισαν. Θα μπορούσε ο Ετεοκλής να με ρωτήσει αν θα έχω θέμα που θα έπαιζε το προσκλητήριο. Αυτά τα πράγματα με ενοχλούν χειρότερα. Προσβάλλουν την οικογένειά μου. Να κάνω μήνυση; Και; Υποτίθεται ότι θέλουν σεβασμό κι έκαναν το χειρότερο, έβγαλαν το προσκλητήριο του παιδιού μου», πρόσθεσε.

Το γνωστό μοντέλο και σύντροφος της Ιωάννας Τούνη δεν έμεινε, όμως, εκεί… Αναφέρθηκε στη Σίσσυ Χρηστίδου, την πρώην συνεργάτιδά του υποστηρίζοντας: «Δεν της έστειλα καλή επιτυχία, δεν έχουμε την καλύτερη επικοινωνία, χάλασε το θέμα. Εξαφανίστηκε. Δεν μου απάντησε ποτέ σε τηλέφωνα και μηνύματα για το τι θα κάνουμε. Έφτασα τον Οκτώβριο να διαπραγματεύομαι την ίδια εκπομπή. Έμαθα τον Σεπτέμβριο ότι δεν θα είμαι στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου. Ήταν δύσκολο όλο αυτό. Μου είπε θα μου απαντήσει μάλλον την Παρασκευή. Μάλλον αυτή η Παρασκευή με τις 27 ώρες, δεν έχει έρθει ακόμη αυτή η απάντηση».

«Κάθε χρόνο ακούω “ο Δημήτρης είναι καλό παιδί, δε θα μιλήσει”. Πρέπει όμως κάποια στιγμή να μιλάμε για τους άλλους κι για όλα αυτά που κάνουν. Όλοι αυτοί που κουνάνε το χέρι τους δεξιά και αριστερά, κάνουν χειρότερα πράγματα. Κάποια στιγμή πρέπει να μιλήσουμε κι εμείς που δουλεύουμε. Πρέπει να πεις αυτό που σε ενοχλεί… Θα ήταν πιο ντόμπρο να μου έλεγε η Σίσσυ ότι δε θα συνεχίσω, θα ήθελες εσύ να ενημερωνόσουν τον Σεπτέμβριο και να έψαχνες για δουλειά; Δεν αποχαιρέτησα τον κόσμο, δεν είπα ευχαριστώ για την συνεργασία, δεν μίλησα με τους συναδέλφους μου για να τους πω ευχαριστώ. Έχει μείνει αναπάντητο το ερώτημα για εμένα. Κι για τον κόσμο φαίνεται περίεργο. Ξεκινά η σεζόν και βλέπουν ένα άλλο άτομο στη τηλεόραση, εγώ τι θα απαντήσω; Μου φαίνονται όλα περίεργα, κάποια στιγμή πρέπει να μιλήσω», κατέληξε.

Η απάντηση της Χρηστίδου

Άμεση ήταν η αντίδραση της Σίσσυς Χρηστίδου στα λεγόμενα του άλλοτε συνεργάτη της. «Όταν τελείωσε η σεζόν κάλεσα τους συνεργάτες μου σε ένα γεύμα, που το κάνω κάθε χρόνο, για να τους ευχαριστήσω για τη σεζόν. Ήταν καλεσμένος και ο Δημήτρης φυσικά. Ήταν η τελευταία φορά που τον είδα. Σε εκείνη τη φάση είχε λήξει μεν η σεζόν, ακόμη όμως δεν γνωρίζαμε τι θα γίνει με την ομάδα. Του είπα ότι ακόμη δεν γνωρίζω. Κάναμε συσκέψεις με τον Κοκλώνη και καταλήξαμε ότι λόγω μπάτζετ δεν μπορεί να μείνει η ομάδα, όπως ήταν» είπε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Για αυτό τον λόγο και ο Δημήτρης δεν αναπληρώθηκε. Δεν ήρθε κάποιος στη θέση του. Επειδή ήξερα ότι ο Αλεξάνδρου ανήκει στο δυναμικό της εταιρείας του Κοκλώνη, το μπάτζετ αφορά τη δική μας εκπομπή, δεν περνάει από μένα, δεν το αποφασίζω εγώ. Η εταιρεία, επειδή ανήκει στο δυναμικό της, ήξερα ότι ο Δημήτρης θα παραμείνει στην εταιρεία και απλά δεν χωράει στο budget της εκπομπής. Ήξερα ότι δεν θα μείνει χωρίς δουλειά και θεώρησα ότι θα τον ενημερώσει η εταιρεία» πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

«Τον άκουσα με έκπληξη στις δηλώσεις του. Κατευθείαν τον πήρα τηλέφωνο και μου το έκλεισε. Έστειλα μήνυμα στον Αλεξάνδρου για τις δηλώσεις του και μου είπε δεν είπα ποτέ ότι σε έπαιρνα τηλέφωνο. Του λέω "πότε με πήρες τηλέφωνο και δεν το σήκωσα;" και μου απάντησε "γιατί να σε πάρω;". Άρα ούτε τηλέφωνο με πήρε. Δεν ξέρω γιατί έγινε όλο αυτό. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ για αυτά που είπε ο Δημήτρης. Συνεργαστήκαμε πάρα πολύ καλά. Δεν είχαμε κανένα πρόβλημα. Δεν ένιωθα ότι είχε κάποιο θέμα μαζί μας. Δεν γνώριζα ότι ο Δημήτρης θα φύγει από την εκπομπή. Κάναμε βίντεο για την Ελένη Βουλγαράκη γιατί ήξερα ότι θα φύγει και ήταν μαζί μας πέντε χρόνια. Με στεναχωρεί που δεν με πήρε τηλέφωνο και γίνεται όλο αυτό μπροστά σας» είπε στη συνέχεια η Σίσσυ Χρηστίδου.

Τέλος, σχετικά με τη βάφτιση του γιου του με την Ιωάννα Τούνη, ανέφερε: «Δεν με κάλεσε στη βάφτιση. Θεώρησα ότι θα γίνεται σε στενό κύκλο. Αν με καλούσε θα πήγαινα, αλλά δεν καλέστηκα. Ο Αλεξάνδρου με ρωτούσε τι θα κάνει με την εκπομπή και του απάντησα δεν ξέρω. Δεν θα κάνω άλλη κίνηση να ξαναμιλήσω μαζί του. Δεν θέλω να μένει κάτι στον αέρα γιατί είμαι πάρα πολύ προσεκτική με αυτά τα πράγματα, με τους συνεργάτες μου πάρα πολύ τυπική και θεωρώ ότι αυτό είναι άδικο»

Τζωρτζέλα Κόσιαβα για Δημήτρη Αλεξάνδρου: Μου είπε «θα σε ξεφτιλίσω», ήταν έξαλλος

Η Τζωρτζέλα Κόσιαβα το πρωί της Δευτέρας βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής Fay’s Time και μεταξύ άλλων, αποκάλυψε την επικοινωνία που είχε στο παρελθόν με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, μετά από ρεπορτάζ που αφορούσε στην προσωπική του ζωή.

«Παρουσίαζα μία εκπομπή και εκείνη την ημέρα είχαμε ένα θέμα με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου ο οποίος τότε είχε σχέση με την κυρία Φαρμάκη. Ο κολλητός του φίλος – πλέον κουμπάρος του – Γιώργος Μανίκας, είχε κάνει αναρτήσεις στα social media ότι το ζευγάρι δεν περνάει καλά και ότι χωρίζει. Δεν ξέρω αν το έκανε στην πλάκα ή στα σοβαρά», ανέφερε αρχικά η Τζωρτζέλα Κόσιαβα.

Στη συνέχεια, η δημοσιογράφος πρόσθεσε: «Εγώ προσωπικά είχα το ρεπορτάζ ότι το ζευγάρι περνούσε μία κρίση. Βγάζω εγώ το θέμα και το απόγευμα πηγαίνω στην παραλία με την οικογένειά μου. Χτυπάει το τηλέφωνό μου και βλέπω το όνομα του Δημήτρη Αλεξάνδρου. Εγώ μαζί του είχα πολύ καλές σχέσεις, δουλέψαμε μαζί στην Μενεγάκη, κάναμε μαζί βίντεο, ρεπορτάζ».

«Άρχισε να με απειλεί. Μου λέει “να ξέρεις, θα κάνω αυτό και αυτό. Θα σε ξεφτιλίσω θα σε κάνω, θα σε ράνω, θα σε φτιάξω… “Ήταν έξαλλος. Του είπα συγγνώμη αν σε στεναχώρησα και πως την επόμενη μέρα μέσα από την εκπομπή θα το διορθώσω. Δεν είπαμε κάτι που να σε κάνει απειλητικό απέναντί μου. Αυτά που έλεγε ήταν θέματα που μπορούσαν να γίνουν μηνύσεις. Με ξεφτίλιζε ως γυναίκα, ως μάνα, ως σύζυγο. Αυτά δημόσια δεν λέγονται», είπε η Τζωρτζέλα Κόσιαβα.