GOSSIP

Μάρω Κοντού: «Ένας από τους δύο γάμους μου ήταν επιπολαιότητα μου»

Μάρω Κοντού: «Ένας από τους δύο γάμους μου ήταν επιπολαιότητα μου»

Η Μάρω Κοντού μιλησε για τους γάμους της, τις ταινίες και τη ζωή της σήμερα 

Η Μάρω Κοντού μίλησε για τη ζωή της, τις ταινίες όπου έχει πρωταγωνιστήσει αλλά και τις επιπολαιότητες που έχει κάνει κατά καιρούς.

Σχετικά με το εαν έχει μετανιώσει για κάτι στη ζωή της, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» του MEGA, είπε: «Δεν έχω μετανιώσει. Ίσως θα μπορούσα να λείπουν μερικά πράγματα, αλλά δεν έχω μετανιώσει. Όλα αυτά έκαναν αυτό που είμαι σήμερα. Τα έχω καλά με εμένα, γερνάω επιτυχώς».

Ωστόσο, σημείωσε ότι έχει κάνει επιπολαιότητες. «Ένας από τους δύο γάμους μου ήταν πολύ επιπόλαια κίνηση. ”Πετούσα στα σύννεφα” λόγω του έρωτα, αλλά κάποια στιγμή έρχεται η πραγματικότητα που μπορεί να είναι διαφορετική από αυτό που ήθελες και φανταζόσουν».

Για το πώς βλέπει τον εαυτό τις στις ελληνικές ταινίες που έχει πρωταγωνιστήσει , η Μάρω Κοντού αστειεύτηκε: «Είναι σαν βλέπω την μικρή μου αδελφή ή ότι είναι μία φίλη μου. Ευχάριστα τις βλέπω, γιατί έχω κάνει αξιόλογες ταινίες που παίζονται μέχρι σήμερα κι αρέσουν».

«Τα θυμάμαι όλα, αλλά δεν νοσταλγώ. Κοιτάω το σήμερα κι ίσως κάνω κι ένα σχέδιο για το αύριο, παρ’ ότι γελάω με τα σχέδια, γιατί άλλες λες κι άλλα γίνονται».

Όπως λέει η μεγάλη ηθοποιός, πλέον «έχω περισσότερη αυτοπεποίθηση τώρα απ’ ότι νεότερη. Στην διάρκεια αυτών των ετών είχα την τύχη να ανακαλύψω εμένα και ποια είμαι εγώ. Έχω κερδίσει ένα 90% της αυτογνωσίας μου. Ήμουν πολύ αθώα, πολύ αγνή και πολύ καθωσπρέπει. Τώρα δεν φοβάμαι τίποτα».

Σε ερώτηση για το τι την εκνευρίζει είπε: «Με εκνευρίζουν οι βλακείες, ο κουτός και πονηρός άνθρωπος, ο σούπερ φιλόδοξος και ο ατάλαντος άνθρωπος. Δεν μου κάνουν ενοχλητικές ερωτήσεις, γιατί εγώ δεν τις βρίσκω ενοχλητικές. Δεν με ενοχλεί να με ρωτήσουν πόσο χρόνων είμαι, γιατί το έχω πει. Δεν με ενοχλεί να με ρωτήσουν πόσα facelift έχω κάνει, έχω κάνει ένα και πολύ μικρή την μύτη μου».

Κλείνοντας η Μάρω Κοντού αποκάλυψε ότι απολαμβάνει να ζει μόνη της: «Βάζω το κλειδί στην πόρτα και λέω ”να μην είναι κανείς μέσα”. Μέχρι στιγμής μου αρέσει πολύ. Δεν πλήττω και δεν αισθάνομαι μόνη μου».