GOSSIP

Ανδρέας Μικρούτσικος για Σίσσυ Χρηστίδου: «Αγόρασαν τον Βασάλο, ψώνισαν από σβέρκο»

Ανδρέας Μικρούτσικος για Σίσσυ Χρηστίδου: «Αγόρασαν τον Βασάλο, ψώνισαν από σβέρκο»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος σχολίασε την συμμετοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος το πρωί της Τρίτης 14 Νοεμβρίου σχολίασε την επιστροφή του Κωνσταντίνου Βασάλου στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, «Χαμογέλα και πάλι».

Μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ο Ανδρέας Μικρούτσικος τοποθετήθηκε ως προς τις δηλώσεις τόσο της παρουσιάστριας όσο και του πρώην συνεργάτη της, Δημήτρη Αλεξάνδρου σχετικά με το θέμα του budget της εκπομπής.

«Ανάλογα με το πώς πηγαίνει μία εκπομπή – δεν θα πω τη λέξη “νούμερα” γιατί μάλλον έχει απαγορευτεί – μπορεί να χρειαστεί διαμόρφωση του budget. Δεν υπονοώ κάτι για τα νούμερα της Σίσσυς αλλά μπορεί να συμβεί», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Σε εκείνο το σημείο, ο Ανδρέας Μικρούτσικος έκανε το δικό του σχόλιο λέγοντας: «Επειδή τώρα παίζουμε με τις λέξεις. Η Σίσσυ εν ολίγοις είπε δεν είναι “δικιά μου ευθύνη”, είναι αποτέλεσμα των οικονομικών, δεν το αποφασίζω εγώ, δεν το ήξερα, το κανόνισε η εταιρεία που τον πήγε κάπου αλλού. Τέλειωσε εκεί. Έρχεται τώρα η Βαλαβάνη, η γλυκύτατη Ευρυδίκη, και λέει ότι το ξέραμε άρα το συζητάγαμε. Σε έναν βαθμό είναι αντιφατικό σε έναν βαθμό δεν είναι αντιφατικό. Γιατί εγώ σαν εκπομπή μπορώ να μιλάω με τον έναν και τον άλλον. Μπορεί μια εκπομπή να χρειαστεί ενίσχυση και να αλλάξει αυτό με το budget στην πορεία, θεωρητικά και για εν δυνάμει ενίσχυσης».

«Μπορεί ένα Σαββατοκύριακο να αποφάσισε η εταιρεία παραγωγής ή το κανάλι ότι εμείς είμαστε μέχρι εδώ, και εκεί να μην χωράει κάποιος. Μπορεί να είναι δικαιολογία, επειδή δεν σε θέλω, και χρησιμοποιώ το οικονομικό. Γιατί να είναι η Σίσσυ και η κάθε Σίσσυ αυτή που πρέπει να λογοδοτήσει; Αυτό είπε η Σίσσυ και έρχεται η Ευρυδίκη (Βαλαβάνη) να αποκαλύψει ότι εμείς ξέραμε από το καλοκαίρι για κάποια κουβέντα», πρόσθεσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Δεν υπάρχει budget για τον Αλεξάνδρου και υπάρχει για τον Βασάλο;», ρώτησε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

«Το ξεκινήσανε άνευ Βασάλου και άνευ… βασάνου και καθ’ οδόν αγοράσανε και τον Βασάλο, δηλαδή ψωνίσανε από σβέρκο», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.