GOSSIP

Σίσσυ Χρηστίδου: Μιλά για τη φημολογούμενη σχέση της με τον Γιάννη Στάνκογλου

Σίσσυ Χρηστίδου

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η Σίσσυ Χρηστίδου, έπρεπε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση για να δώσει εξηγήσεις στα παιδιά της. 

Η Σίσσυ Χρηστίδου έδωσε την απάντησή της στα δημοσιεύματα που την ήθελαν ζευγάρι με τον Γιάννη Στάνκογλου.

Πιο συγκεκριμένα, η Espresso ανέφερε στο δημοσίευμά της πως η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Γιάννης Στάνκογλου είναι μαζί. Και μπορεί ο ηθοποιός να έχει διαψεύσει την είδηση, όμως και η παρουσιάστρια απάντησε.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η Σίσσυ Χρηστίδου, έπρεπε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση για να δώσει εξηγήσεις στα παιδιά της.

Η Σίσσυ Χρηστίδου ακούγεται να λέει μεταξύ άλλων: «Λοιπόν, γενικότερα δεν σκόπευα να ασχοληθώ καθόλου ή να απαντήσω για όλη αυτή την κατάσταση που έχει προκύψει, αλλά επειδή το θέμα έχει εκτροχιαστεί κι επειδή χρειάστηκε να κάνω μια συζήτηση με τα παιδιά μου, που δεν ήθελα να την έχω κάνει, γιατί δεν έχω κανέναν λόγο, πρέπει να το λήξουμε παιδιά».

Η παρουσιάστρια συμπλήρωσε: «Πριν από λίγες ημέρες, στην εκπομπή της Σταματίνας, έγινε αναφορά βασισμένη σε μια σχέση του Γιάννη Στάνκογλου και στην προσωπική του ζωή. Η αλήθεια είναι ότι στην συγκεκριμένη εκπομπή δεν έγινε αναφορά στο όνομά μου, ούτε το δικό μου μυαλό πήγε σε εμένα, αλλά να που κάποιου το μυαλό, πήγε».

Μάλιστα, κλείνοντας ανέφερε: «Στην πορεία λοιπόν, την επόμενη μέρα, πρωτοσέλιδο στην εφημερίδα Espresso, φωτογραφία μου και το όνομά μου δίπλα στον Γιάννη Στάνκογλου. Κανείς βέβαια, δεν με πήρε τηλέφωνο, καμία εφημερίδα να με ρωτήσει αν ισχύει κάτι τέτοιο. Βέβαια, δεν ισχύει. Με τον άνθρωπο έχουμε βρεθεί 3 φορές στη ζωή μας. Κι ήταν στο θέατρο και στην εκπομπή. Αυτή είναι η σχέση μας. Άκρως επαγγελματική. Είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ απεριόριστα, που μου έχει κάνει την τιμή να φιλοξενείται στην εκπομπή μου, τον σέβομαι πάρα πολύ σαν καλλιτέχνη. Αυτά. Για να καταλάβετε, δεν είχα καν το τηλέφωνο του ανθρώπου αυτού. Την Τρίτη πήρα για πρώτη φορά το τηλέφωνό του για να τον ρωτήσω τι συνέβη, πώς προέκυψε αυτό. Φυσικά, δεν είχε ιδέα τι έγινε».