GOSSIP

Σίσσυ Χρηστίδου: Η ανάρτηση όλο νόημα μετά τις φήμες περί σχέσης με τον Στάνκογλου

Σίσσυ Χρηστίδου: Η ανάρτηση όλο νόημα μετά τις φήμες περί σχέσης με τον Στάνκογλου

Η Σίσσυ Χρηστίδου μετά τις φήμες που αναφέρουν ότι έχει σχέση με τον Γιάννη Στάνκογλου έκανε μία ανάρτηση όλο νόημα στο instgram της

Το βράδυ της Δευτέρας, η Σίσσυ Χρηστίδου μετά τις φήμες που αναφέρουν ότι έχει σχέση με τον Γιάννη Στάνκογλου έκανε μία ανάρτηση όλο νόημα στο instagram της.

Το βράδυ της Δευτέρας, η παρουσιάστρια δημοσίευσε ένα story στο Instagram το οποίο ανέφερε: «Ένα ψέμα κάνει τον μισό γύρο του κόσμου μέχρι η αλήθεια να φορέσει τα παπούτσια της».

Σύμφωνα με την Espresso ο ηθοποιός και η παρουσιάστρια ύστερα από τα διαζύγιά τους, φαίνεται να ήρθαν πιο κοντά το καλοκαίρι που πέρασε, όπως γράφει η Espresso.

Μετά την αναπαραγωγή του θέματος ότι ο ηθοποιός βρίσκεται σε σχέση, ο Γιάννης Στάνκογλου απαντά με τον δικό του τρόπο μέσω instagram.

Δημοσιεύοντας φωτογραφία κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο με τα παιδιά του, ο ηθοποιός αναφέρει πως οι έρωτες της ζωής του είναι τα παιδιά του.

«Οι Έρωτες μου….αυτοί είναι ….στολίσαμε και εμείς…», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Στάνκογλου.

«Για να προλάβω τα τηλεφωνήματα, δεν είναι το πρόσωπο το οποίο φημολογείται. Φημολογείται ότι είναι ένα πρόσωπο που κάνουν και το ίδιο επάγγελμα. Δεν είναι το πρόσωπο το συγκεκριμένο. Είναι με μια γυναίκα από τον ευρύτερο χώρο της showbiz. Έχει έκθεση» είπε χθες στο «Happy Day» η Τίνα Μεσσαροπούλου, με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να προσθέτει: «Αν ισχύουν τα ονόματα που μου έχετε πει, είναι δύο πολύ ωραίοι άνθρωποι, νέοι, τα παιδιά τους είναι πιο μεγάλα, ταιριάζουν, είναι ένα πολύ “φωτογραφίσιμο” ζευγάρι».

Ο Γιώργος Λιάγκας το πρωί της Δευτέρας έκανε το σχόλιό του με αφορμή τη συνέντευξη του Γιάννη Στάνκογλου στην εκπομπή «Τετ α τετ» του Τάσου Τρύφωνος αλλά και την αποκάλυψη της Τίνας Μεσσαροπούλου για την προσωπική ζωή του ηθοποιού.

Συγκεκριμένα, αφού προβλήθηκε απόσπασμα από τη συνέντευξη του Γιάννη Στάνκογλου, αλλά και το βίντεο από το «Happy Day» όπου η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε πως ο ηθοποιός έχει προχωρήσει τη ζωή του με πρόσωπο από τον ίδιο χώρο, ο Γιώργος Λιάγκας, τόνισε πως δεν έπρεπε να περιγράψουν τόσο ανοιχτά τη νέα του σύντροφο.

«Το είπαν όλο! Είπαν ότι είναι συνάδελφος, άρα είναι παρουσιάστρια. Στον χώρο της showbiz. Άρα τι το κράτησαν κρυφό; Εγώ δεν θα πω όνομα, μη φοβάστε αλλά και οι άλλοι δεν είναι ότι δεν είπαν; Δεν είναι ηθοποιός, αλλά συνάδελφος παρουσιάστρια… Όλο αυτό που το ξέρουμε όλοι αλλά δεν θέλουμε να το πούμε είναι αυτό που λέμε και στο χωριό μου… “θέλει να το κρύψει και η χαρά δεν την αφήνει”. Αφού δεν ήθελαν να πουν τα όνομα, ας μην το έλεγαν καθόλου. Αυτή τη σχέση την ξέρουμε όλοι εδώ και καιρό και για αυτό τον λόγο δημοσιοποιήθηκε ο χωρισμός, διότι ο περίγυρος μπορεί να αναρωτιέται αν έχουν κλείσει ο κύκλος με το παρελθόν», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.