GOSSIP

Ελένη Βιτάλη: Κάποιος με προσέβαλε σε ένα πανηγύρι και του έριξα ένα χαστούκι

Ελένη Βιτάλη: Κάποιος με προσέβαλε σε ένα πανηγύρι και του έριξα ένα χαστούκι

Η Ελένη Βιτάλη εξήγησε τον λόγο που τον χαστούκισε 

Η Ελένη Βιτάλη παραχώρησε συνέντευξη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση της με την θρησκεία, ενώ περιέγραψε ένα περιστατικό από την αρχή της καριέρας της.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4», αρχικά μίλησε για την πίστη της. «Πιστεύω από παιδάκι στον Χριστό. Όταν ήμουν στο τρόλεϊ και πέρναγα από τον Άγιο Λουκά, μέσα μου βαθιά του μιλούσα», είπε.

Πρόσθεσε επίσης: «Ήμουν σίγουρη ότι είναι ένα φαινόμενο, όχι για εμάς που το ζούμε. Μόνο η θρησκεία με βοήθησε σε κομβικές στιγμές μου».

Όσο για το περιστατικό στις Αρχές της καριέρας της, ανέφερε αρχικά: «Όταν γέννησα, είπα ότι θα ασχοληθώ με το τραγούδι. Ήθελα να σπουδάσω, τα πανηγύρια που τραγουδούσα ήταν κάτι ερασιτεχνικό. Πιο πολύ γελούσα, αφού ήταν φίλοι του μπαμπά μου κι έλεγαν "θα μας δείρουν, μη γελάς τόσο πολύ"».

Τέλος, συμπλήρωσε: «Είχε γίνει ένας καβγάς σε πανηγύρι κι εγώ να γελάω. Πήγαινα και κοιμόμουν στο πλευρό του μπαρμπά-Φώτη του Σούκα, γιατί φοβόμουν μην μου την πέσει κανένας μουσικός. Δεν κινδύνευσα ποτέ. Μια φορά κάποιος με προσέβαλε και του έριξα χαστούκι. Πήγε ένας μουσικός και του ζήτησε κάτι να φάει και του έκανε χειρονομίες ότι δεν έχει. Ο ίδιος μου έδειξε μετά τη σπανακόπιτα και κατεβαίνω και του σκάω ένα χαστούκι... Πώς δεν με δείρανε».