GOSSIP

Συγκλονίζει η Νίκη Παλληκαράκη για την μητέρα της: «Νόμιζα οτι με κοροϊδεύει, ότι αστειεύεται»

Συγκλονίζει η Νίκη Παλληκαράκη για την μητέρα της: «Νόμιζα οτι με κοροϊδεύει, ότι αστειεύεται»

Η Νίκη Παλληκαράκη μίλησε για την ασθένεια της μητέρας της και την απώλεια της

Σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση προχώρησε η Νίκη Παλληκαράκη για την μητέρα της, η οποία έπασχε από τη νόσο Αλτσχάιμερ και έφυγε από τη ζωή τον περασμένο χρόνο.

Η γνωστή ηθοποιός περιέγραψε πως «Είναι λίγο τρομακτικό να βλέπεις έναν άνθρωπο που είναι η μάνα σου, αυτή που σε έφερε στη ζωή, να χάνει την ιστορία του, να χάνει τη μνήμη του. Νιώθεις ότι κάτι βίαιο έκοψε αυτόν τον ομφάλιο λώρο και δεν σε αναγνωρίζει. Είχα πάψει να είμαι το παιδί της, είναι πάρα πολύ ζόρικο αυτό το συναίσθημα».

«Κουβαλάς όλο αυτό το συναισθηματικό βάρος που σου δημιουργεί αυτό που βλέπεις στην ίδια σου τη μάνα. Πρέπει όμως να το βάλεις στην άκρη και να φροντίσεις αυτόν τον άνθρωπο, ανέπτυξα μηχανισμούς στη συνέχεια», είπε η ηθοποιός στην κάμερα του MEGA.

«Υπήρχαν δείγματα 20 χρόνια πριν. "Έφυγε" πέρσι η μητέρα μου, στα 91, αλλά από τα 70 άρχισε να μου δείχνει σημάδια, που τότε δεν τα αναγνώριζα. Το ομολογώ. Νόμιζα ότι με κοροϊδεύει, ότι με πειράζει, ότι αστειεύεται.

Μετά από μία 10ετία άρχισα να συνειδητοποιώ ότι δεν πρόκειται απλώς μία απώλεια μνήμης. Άρχισε να έχει προβλήματα προσανατολισμού, συμπεριφοράς, επιθετικότητα», εξήγησε η Νίκη Παλληκαράκη.