GOSSIP

Πασχάλης Τσαρούχας: Περιέγραψε το απρόοπτο που του συνέβη με θαυμάστριά του - «Δεν μπορώ τη βλακεία»

Πασχάλης Τσαρούχας: Περιέγραψε το απρόοπτο που του συνέβη με θαυμάστριά του - «Δεν μπορώ τη βλακεία»

Ο ηθοποιός, Πασχάλης Τσαρούχας περιέγραψε ένα πρόσφατο περιστατικό που του συνέβη με θαυμάστρια και τον έκανε «απότομο»

Ο Πασχάλης Τσαρούχας σε συνέντευξη που παραχώρησε περιέγραψε το απρόοπτο που του έτυχε το πρωί της Παρασκευής με μία θαυμάστριά του.

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και αποκάλυψε το περιστατικό, όταν μια γυναίκα του ζήτησε αυτόγραφο κι αναγκάστηκε να γίνει απότομος.

«Σήμερα το πρωί έγινα απότομος. Ήμουν στον δρόμο με τον αδερφό μου και προσπαθούσαμε να συνεννοηθούμε. Εγώ πάνω στη μοτοσικλέτα κι εκείνος όρθιος. Κι έρχεται μια κυρία και μου ζητάει αυτόγραφο», είπε.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Της είπα ότι δεν έχω αυτόγραφο και μου λέει "εντάξει, θα περιμένω". Μα της λέω "δεν έχω, τι να κάνω;" και με ρωτάει "γιατί δεν έχεις;". Επειδή ο κόσμος μας βλέπει στην τηλεόραση, την ώρα που ξύνει τη μύτη του ή πλένει τα πιάτα, νομίζει ότι αν σε δει στον δρόμο, θα σου δώσει και μια σφαλιάρα. Δεν είναι έτσι, όμως».

«Πρέπει να υπάρχει όριο. Πρέπει να καλοκαρδίζω όλον τον κόσμο; Δεν αισθάνομαι την ανάγκη να προσβάλλω κάποιον αλλά αισθάνομαι την ανάγκη να προστατεύω τον εαυτό μου. Συζητούσαμε κάτι πολύ σοβαρό με τον αδελφό μου, ένα θέμα υγείας και έρχεται η άλλη και ζητάει αυτόγραφο και επιμένει. Μα πέφτεις στον βλάκα. Δεν μπορώ τη βλακεία. Είμαστε κανονικοί άνθρωποι», πρόσθεσε.