GOSSIP

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: «Είναι νωρίς για κανονικότητα», λέει ο δικηγόρος του - Αυξήθηκε η αποζημίωση

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: «Είναι νωρίς για κανονικότητα», λέει ο δικηγόρος του - Αυξήθηκε η αποζημίωση

Ο δικηγόρος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη μίλησε για την κατάσταση της υγείας του παρουσιαστή και το ποινικό σκέλος της υπόθεσης

Σχεδόν έξι χρόνια έχουν περάσει από το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε ο παρουσιαστής Κωνσταντίνος Αγγελίδης και οδήγησε στον σοβαρό τραυματισμό του, με αποτέλεσμα μέχρι και σήμερα να δίνει αγώνα για την αποκατάστασή του.

Ο δικηγόρος του παρουσιαστή Αγαμέμνων Τάτσης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Super Κατερίνα και μίλησε για την πορεία της υγείας του Αγγελίδη και τις νεότερες δικαστικές εξελίξεις σχετικά με την αποζημίωση που έλαβε.

«Ήταν ένας πολυτραυματίας, με σοβαρές βλάβες σε πάρα πολλά όργανα του σώματός του, με ό,τι αυτό σημαίνει στη μετεγχειρητική και στη γενικότερη περίοδο ανάρρωσης και αποκατάστασης. Ένα ιατρικό θαύμα ήταν ότι έζησε και ένα δεύτερο ότι γίνονται προσπάθειες σοβαρής ανάκαμψής του. Είναι εκπληκτική η δουλειά που έκαναν οι φυσικοθεραπευτές, σε βαθμό που, όπως με ενημέρωσαν αρκετοί εξ αυτών και οι φυσίατροι, να αποτελέσει και αντικείμενο ιατρικής βιβλιογραφίας» είπε αρχικά ο κ. Τάτσης.

Το εφετείο αύξησε την αποζημίωση

Σε ό,τι αφορά το ποινικό σκέλος της υπόθεσης είπε: «Δικαστικά, είμαστε στην ευχάριστη θέση να πούμε για πρώτη φορά ότι ο δικαστικός κύκλος έχει κλείσει και σε αστικό επίπεδο. Τα δικαστήρια εξέδωσαν τις σχετικές αποζημιώσεις και, μάλιστα, το εφετείο τις επαύξησε, κάτι που δεν είναι σύνηθες στη δικαστική πρακτική. Καθώς, επίσης, λίγο καιρό πριν έκλεισε και το ποινικό σκέλος της υπόθεσης, όπου σε ταύτιση με την πρωτοβάθμια απόφαση, το ποινικό εφετείο καταδίκασε εκ νέου τον υπαίτιο οδηγό του λεωφορείου».

Αναφορικά με το κατά πόσο ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης είναι λειτουργικός και έχει επιστρέψει στην κανονικότητα τόνισε: «Για κανονικότητα είναι πολύ νωρίς να το πούμε. Όταν σου έχουν προκληθεί βλάβες σε μία σειρά από ζωτικά όργανα και όργανα κίνησης, είναι προφανώς ότι θα υπάρχουν θέματα.

Συνεχίζει τη φυσικοθεραπεία και σε κάθε περίπτωση είμαστε πολύ καλύτερα από ότι ήμασταν σε παλαιότερο χρόνο. Στέλνει ελπιδοφόρο μήνυμα. Η οικογένειά του και ο Κωνσταντίνος στέλνουν ένα μεγάλο ευχαριστώ και μεγάλη αγκαλιά σε αυτούς τους φίλους επώνυμους και ανώνυμους, που αγκάλιασαν τον προσωπικό του αγώνα».