GOSSIP

Γιώργος Τσούλης: «Μου έκανε πρόταση η Μαντόνα να της μαγειρεύω και της είπα έχω τη Μενεγάκη»

Γιώργος Τσούλης: «Μου έκανε πρόταση η Μαντόνα να της μαγειρεύω και της είπα έχω τη Μενεγάκη»
Glomex

Ο σεφ που μαγειρεύει στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη αποκάλυψε την πρόταση που είχε δεχθεί από την βασίλισσα της ποπ σοκάροντας την παρουσιάστρια

Μία απίστευτη πρόταση την οποία είχε δεχθεί πριν από δύο χρόνια αποκάλυψε ο σεφ Γιώργος Τσούλης.

Ο γνωστός μάγειρας που τα τελευταία χρόνια συνεργάζεται με την Ελένη Μενεγάκη δήλωσε ότι δέχθηκε πρόταση να μαγειρεύει για την Μαντόνα, την οποία ωστόσο απέρριψε. Στην εκπομπή «Ελένη» αφηγήθηκε ολόκληρη την ιστορία, με την παρουσιάστρια να τον κοιτά αποσβολωμένη.

Η Ελένη Μενεγάκη ρώτησε τον Γιώργο Τσούλη εάν έχει σκεφτεί ποτέ να αφήσει την Ελλάδα για να πάει στο εξωτερικό, με τον σεφ να της απαντά: «Δύο φορές μου έχει δοθεί η ευκαιρία. Μία με τη Μαντόνα, που της είπα "δεν θέλω, έχω την Ελένη Μενεγάκη"»

Στη συνέχεια, ο σεφ εξήγησε τι συνέβη. «Μου έρχεται πριν από δύο χρόνια το μέιλ από τον μάνατζέρ της. Πήραμε κάτι τηλέφωνα κι ήταν αληθινό το μήνυμα. Κι είπα ότι αν θέλει η Μαντόνα να πάω να της μαγειρεύω, τότε να κάνουμε μαζί μια σειρά στο Netflix. Εγώ τα έπαιξα όλα για όλα και μου είπαν "καλά, είσαι χαζός" και δεν μου ξαναπάντησαν».

Μετά από λίγο καιρό η ομάδα της βασίλισσας της ποπ τον ξανά προσέγγισε. «Μετά από δύο εβδομάδες, μου έστειλε ξανά ο μάνατζερ, ότι με θέλει τελικά η Μαντόνα κι ότι είμαι φιναλίστ μαζί με έναν Πορτογάλο. Από ό,τι μου είπαν, είδαν φωτογραφίες και με προσέγγισαν, δεν ξέρω αν ήταν των φαγητών ή δικές μου. Έγινε αυτό κι εγώ απλά ήθελα να πάω για να πω "από αυτό έφαγε η Μαντόνα κι έκανε κορμί κολόνα" και να τη δείξω και να με απολύσουν μετά. Αλλά δεν πήγα», είπε αστειευόμενος, με την Ελένη Μενεγάκη να μην μπορεί να καταλάβει εάν της έκανε πλάκα ή μιλούσε σοβαρά.

Ο Γιώργος Τσούλης τότε της είπε: «Η σύζυγός μου μου είχε πει να πάω τότε. Μου είχαν πει τα πάντα, γιατί είχαμε κάνει ένα ραντεβού εδώ, αλλά αποφάσισα να μην πάω. Μετά μου είχε γίνει πρόταση για μια δουλειά στη Νέα Υόρκη. Και σήμερα μου έστειλε στο Instagram η Νία Βαρντάλος, μου είπε ότι θέλει μια συνταγή για μια τυρόπιτα που είχα κάνει, χωρίς φύλλο».