GOSSIP

Αντζελίνα Τζολί: Η ξανθιά μεταμόρφωση της σταρ

Αντζελίνα Τζολί: Η ξανθιά μεταμόρφωση της σταρ

 Αντζελίνα Τζολί: Η διάσημη χολιγουντιανή στάρ, που στην πραγματικότητα είναι ξανθιά, ξάφνιασε με τη νέα εμφάνισή της

Στις φυσικές της αποχρώσεις φαίνεται πως γύρισε η Αντζελίνα Τζολί, την οποία έχουμε συνηθίσει σε πιο σκούρες καστανές έως ...μελαχρινές.

Η διάσημη χολιγουντιανή στάρ, που στην πραγματικότητα είναι ξανθιά, ξάφνιασε με τη νέα εμφάνισή της, πριν από λίγες ημέρες στη Νέα Υόρκη, όταν ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε με ξανθό look.

Η 48χρονη ηθοποιός, πρώην σύζυγος του Μπραντ Πιτ με τον οποίο βρίσκεται σε διαρκή δικαστική διαμάχη μετά το διαζύγιο, δεν είναι η πρώτη φορά που αλλάζει τα μαλλιά της, αν και συνήθως γίνεται για τις ανάγκες κάποιου ρόλου.

Όπως για την ερμηνεία της, που της χάρισε το Όσκαρ Β΄Γυναικείου ρόλου, το 1999 στην ταινία «Girl, Interrupted», αλλά και το 2021 με την πλατινέ περούκα για την ταινία «Eternals» της Marvel.

Όπως ήταν φυσικό αρκετοί σχολίασαν την αλλαγή, η οποία φαίνεται πως μάλλον την υποδέχθηκαν θετικά...

Το 2023 ήταν μια συναρπαστική χρονιά για τη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό και σκηνοθέτη, καθώς ξεκίνησε το Atelier Jolie. Το αστέρι εξήγησε προηγουμένως στο Bazaar: Συμβαίνουν τόσα πολλά που μας χωρίζουν και είναι σημαντικό να δημιουργούμε και να μοιραζόμαστε χρόνο μαζί».

Και συνέχισε: "Μια πτυχή του σημερινού κόσμου είναι η ώθηση να είσαι σαν τους άλλους και να ακολουθείς τις τάσεις. Δεν οδηγεί στο μέρος όπου νιώθει κανείς πιο ζωντανός. Η ανακάλυψη και τα λάθη είναι απαραίτητα για τη δημιουργικότητα. Το κάποτε νέο πανκ μέσα μου ήθελα να πιέσω αυτό που ήταν φυσιολογικό και να βάψω τους τοίχους με τους ανθρώπους που αγαπώ. Ελπίζω να το κάνουν και άλλοι».