GOSSIP

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: Η σπάνια αναφορά στον γιο του - «Εύχομαι να είναι πάντα ευτυχισμένος»

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: Η σπάνια αναφορά στον γιο του - «Εύχομαι να είναι πάντα ευτυχισμένος»

Η σπάνια αναφορά του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη στον γιο του

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ. Ο σκηνοθέτης και ηθοποιός μίλησε για τον συγκινητικό ρόλο του στη σειρά «Ο Γιατρός» ενώ αναφέρθηκε και στον γιο του, ο οποίος σπουδάζει Ιατρική στο Μιλάνο.

«Δεν πάω να γίνω ο ρόλος. Προσωπικά, διαβάζω, ενημερώνομαι, μελετάω. Και για τον "Γιατρό" μελέτησα πολύ, αλλά δεν έχω την επιθυμία να γίνω γιατρός. Ένιωσα ότι μπήκα στον "Γιατρό" και ότι καταλαβαίνω πολύ καλά τι να κάνω. Αναφορικά με τα τεχνικά κομμάτια, το πώς υπάρχει κανείς σε ένα νοσοκομείο ή τις ιατρικές γνώσεις, υπήρχαν εκεί άνθρωποι να μας τα δείξουν. Δεν είχα τον χρόνοι να πάω σε ένα νοσοκομείο, δεν ήταν άλλωστε αυτό το ζητούμενο. Το ζητούμενο είναι να κατανοήσω βαθύτερα τον ρόλο», ανέφερε αρχικά ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

«Με ευχαρίστησε η επιτυχία του "Γιατρού", καθώς ήταν ένα δύσκολο στην κατασκευή του τηλεοπτικό προϊόν και όλοι, από τον σκηνοθέτη, τους ηθοποιούς και τους συντελεστές, υπερβάλαμε εαυτόν για να προσφέρουμε το καλύτερο. Ήταν από τις μεγάλες επιτυχίες της χρονιάς. Πήγε τρομερά καλά, από ό,τι μου λένε. Και δεν σου κρύβω ότι το φοβόμουν. Επίσης, είχε εξαιρετικό ενδιαφέρον όχι μόνο η κεντρική ιστορία, αλλά και οι επιμέρους ιστορίες των υπόλοιπων χαρακτήρων», πρόσθεσε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης αναφέρθηκε και στον γιο του, κάτι που δεν το συνηθίζει: «Ο Γιώργος σπουδάζει Ιατρική στο Humanitas University στο Μιλάνο. Εύχομαι να είναι πάντα ευτυχισμένος. Έχει μεγαλώσει σε ένα σπίτι με γιατρούς. Ο παππούς του ήταν γιατρός, η θεία του επίσης, ψυχίατροι και οι δύο και η γιαγιά του μικροβιολόγος».