GOSSIP

Διάσημος ηθοποιός χτύπησε ποδηλάτη με τη Λαμποργκίνι του - Πώς αντέδρασε το θύμα (pics)

Διάσημος ηθοποιός χτύπησε ποδηλάτη με τη Λαμποργκίνι του - Πώς αντέδρασε το θύμα (pics)
PIXABAY

Μια δυσάρεστη εμπειρία είχε ο 42χρονος ηθοποιός, στη νήσο Γουάιτ της Αγγλίας, όπου βρισκόταν για να επισκεφθεί τη μητέρα του.

Ο σταρ του Χόλιγουντ, ο οποίος έχει γίνει διάσημος τόσο μέσα από μεγάλα κινηματογραφικά blockbuster όσο και από τη μικρή οθόνη, χτύπησε έναν ηλικιωμένο ποδηλάτη με το αυτοκίνητό του, ενώ οδηγούσε κοντά στο ψαροχώρι Φρεσγουότερ.

Ο 63χρονος άνδρας σηκώθηκε αμέσως από το οδόστρωμα και χαστούκισε δυνατά στο πρόσωπο τον 42χρονο, ο οποίος στο μεταξύ είχε βγει από το αυτοκίνητο για να βοηθήσει.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί ποιος είναι ο διάσημος ηθοποιός:

O Μάικλ Λόρενς, όπως ονομάζεται το θύμα του τροχαίου, είχε τραυματιστεί αρκετά σοβαρά στο χέρι και αιμορραγούσε. Αυτό όμως δεν τον σταμάτησε από το να επιτεθεί στον ηθοποιό, τον οποίο δεν αναγνώρισε.

Λίγα λεπτά αργότερα, όταν ο ηλικιωμένος συνειδητοποίησε ποιον είχε χαστουκίσει «κόντεψε να πάθει έμφραγμα», ανέφερε ένας φίλος του. Παρά την αρχική ένταση στη συνομιλία τους, ο τηλεοπτικός «Σέρλοκ» αντέδρασε με ψυχραιμία, προσφέροντας στον ηλικιωμένο εμφιαλωμένο νερό για να πλύνει το χέρι του, ενώ στη συνέχεια τον μετέφερε και σε ένα κοντινό ιατρικό κέντρο.

Ο ηθοποιός κατόπιν έκανε αναφορά για το συμβάν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, χωρίς να υποβάλλει μήνυση εις βάρος του 63χρονου για τη βιαιοπραγία. Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο Λόρενς σκέφτεται να ζητήσει αποζημίωση για το συμβάν, η οποία μπορεί να φτάσει και τις 20.000 λίρες, εάν το δικαστήριο αποφανθεί υπέρ του.

Διαβάστε επίσης:

Σκιάθος: Έπαθαν ΣΟΚ όταν κοίταξαν στο βυθό (pics)

Κύκλωμα κοκαΐνης στο Κολωνάκι: Αυτή είναι η απόφαση για τον παρουσιαστή και τις δύο ηθοποιούς

Σχετικές ειδήσεις