ΕΛΛΑΔΑ

Ξεκίνησε το 2015 από την Αλάσκα κι έφτασε στη Λαμία το… 2019! Δείτε πώς (pics)

Ξεκίνησε το 2015 από την Αλάσκα κι έφτασε στη Λαμία το… 2019! Δείτε πώς (pics)
Ποιος είναι ο «ποδηλάτης των 4 ηπείρων»

Ο Τζάκι Τσεν ξεκίνησε τον γύρο του κόσμου με το ποδήλατο του και έφθασε στη Λαμία την Τετάρτη (30/01) - Από ποιες περιοχές της Ελλάδας θα περάσει

Τον «ποδηλάτη των 4 ηπείρων» υποδέχτηκαν το βράδυ της Τετάρτης (30/01) οι Πυροσβέστες της ΠΥ Λαμίας.

Στην είσοδο της υπηρεσίας τους βρέθηκε ο Τζάκι Τσεν (Jacky Chen) που κάνει το γύρο του κόσμου πάνω σε δύο ρόδες!

Ο Τζάκι είναι από την Ταιβάν και θα κλείσει σε λίγες ημέρες τα 40 του χρόνια.

Έχει σπουδάσει φυσική στο National Chung Hsing University και πριν από μερικά χρόνια, συγκεκριμένα την 1η Ιουνίου του 2015, αποφάσισε ξεκινώντας από την Αλάσκα να γυρίσει τον κόσμο για να επιστρέψει στην Τάιπεϊ.

Στην Ελλάδα έτυχε ιδιαίτερης φιλοξενίας σε όλους τους Πυροσβεστικούς Σταθμούς από όπου πέρασε, προσφέροντάς του και στέγη.

Ο «ποδηλάτης των 4 ηπείρων» είναι πολύ καλά προετοιμασμένος ακόμα και για τις χώρες που δεν είναι τόσο φιλόξενες. Ο Τζάκι έχει μαζί του σκηνή και ένα μικρό νοικοκυριό που το κουβαλάει στην μπαγκαζιέρα του την οποία σέρνει με το ποδήλατό του.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Στη Λαμία, το πρωί της Τετάρτης (30/01), τον καλωσόρισαν ο Περιφερειακός Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Στερεάς Αρχιπύραρχος Νικόλαος Σπαής και ο Υποδιοικητής της ΠΥ Λαμίας, Λάμπρος Καλοπήτας, οι οποίοι μάλιστα ενημέρωσαν και τον επόμενο σταθμό στη Λιβαδειά προκειμένου να του προσφέρουν βοήθεια στο ταξίδι του.

Το ταξίδι του στην Ελλάδα θα ολοκληρωθεί πιθανότατα σήμερα Πέμπτη (31/01) στην Αθήνα, από όπου θα συνεχίσει για Αίγυπτο.

Αν όλα πάνε καλά, πράγμα που του το ευχόμαστε ολόψυχα, θα βρεθεί στην πατρίδα του την Ταϊβάν μετά από έξι χρόνια, το 2021 δηλαδή, μέσω Ιαπωνίας.

Πηγή: lamiareport.gr

Διαβάστε επίσης:

Ταξίδι «αυτοκτονίας» στην Πόλη: Ο Σουλτάνος θα κατασπαράξει τον «Νομπελίστα»

Κτηματολόγιο: Τα λάθη που κοστίζουν ακριβά - Πώς θα αποφύγετε τις παγίδες στα τέλη για τα ακίνητα