ΓΥΝΑΙΚΑ

Small dick energy: Τι είναι το σύνδρομο που μας έμαθε η Thunberg;

Small dick energy: Τι είναι το σύνδρομο που μας έμαθε η Thunberg;

Η διαδικτυακή διαμάχη της Greta Thunberg με τον Andrew Tate μάς «σύστησε» το small dick energy ή αλλιώς το small penis syndrome. Τι ακριβώς σημαίνει στην πράξη αυτό, όμως; Οι ειδικοί απαντούν.

Η διαδικτυακή κόντρα της ακτιβίστριας για το κλίμα, Greta Thunberg, και του πρώην kickboxer και influencer, Andrew Tate, ήταν αρκετή για να σταθούμε στο σύνδρομο που ονομάζεται small dick energy. Ναι, η 20χρονη Σουηδέζα έκανε λόγο για τα… χαρίσματα του 36χρονου Βρετανού λέγοντάς του ότι έχει μικρό πέος με τη διαμάχη να ξεκινά από το Twitter.

Όλα ξεκίνησαν πριν από μερικές μέρες, όταν ο Andrew Tate προσπάθησε να κοροϊδέψει την ακτιβίστρια, Greta Thunberg, την οποία και έκανε tag σε μια ανάρτηση στο Twitter για το κλίμα, ζητώντας τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της, ώστε να της στείλει μια πλήρη λίστα με τη συλλογή αυτοκινήτων του και τις αντίστοιχες τεράστιες εκπομπές τους. «Έχω 33 αυτοκίνητα», έγραψε στο Twitter ο Andrew Tate, ενώ στην ανάρτησή του έκανε αναφορά σε μια Bugatti και δύο Ferrari, σημειώνοντας πως αυτό είναι μόνο η αρχή.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr