Μηλίνα: Το έγκλημα της σιωπής - «Δεν μιλάνε για να μην μπλέξουν»

Τα στόματα για τη δολοφονία της Γερμανίδας Σαμπίν Μίλερ ανοίγουν... εκτός από τον σύζυγό της ο οποίος δεν θέλει να μιλήσει για όσα έγιναν εκείνη τη μέρα.
Μηλίνα: Το έγκλημα της σιωπής - «Δεν μιλάνε για να μην μπλέξουν»
2'

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για το έγκλημα στη Μηλίνα με την 58χρονη Γερμανίδα Σαμπίν Μίλερ, να εντοπίζεται νεκρή από σφαίρα, στις 24 Ιουλίου του 2023.

Το «Φως στο Τούνελ» επισκέφθηκε το χωριό του νότιου Πηλίου και προσπάθησε να συγκεντρώσει μαρτυρίες για να φτάσει στην εξιχνίαση της δολοφονίας.

Οι κάτοικοι και ο άνδρας που την βρήκε νεκρός, μίλησαν ενώ ο σύζυγός της ο οποίος ήταν στο σπίτι και ισχυρίζεται ότι κοιμόταν ότι δεν κατάλαβε ότι την σκότωσαν και την είδε μετά από ώρες χωρίς τις αισθήσεις της.

Ο σύζυγός της κατάλαβε αμέσως τον λόγο που το «Τούνελ» βρέθηκε στο σημείο. Αρνήθηκε όμως να μιλήσει, για την δολοφονία της γυναίκας του. «Κανείς δεν μπορεί να με βοηθήσει, ούτε η αστυνομία. Θα χαρώ να σας μιλήσω όταν επιτέλους ηρεμήσω», είπε στην ρεπόρτερ.

Εργάτης της περιοχής μίλησε για όσα είχε δει με τα μάτια του. «Την γνώριζα χρόνια και δεν είχα ακούσει το παραμικρό. Μόλις το μάθαμε ταραχτήκαμε όλοι. Δεν έχει να κάνει η δολοφονία της με τους κυνηγούς όπως κάποιοι λένε. Η σφαίρα που την χτύπησε ήταν από πιστόλι και όχι από καραμπίνα. Πιστεύω ότι έχει γίνει κάτι άλλο και απλά κανένας δεν μιλάει γιατί δεν θέλει να μπλέξει.»

«Τη βρήκα νεκρή με το βάζο της μαρμελάδας στα χέρια…»

Γερμανός κάτοικος της Μηλίνας που εντόπισε το πτώμα της άτυχης γυναίκας μίλησε για όσα τραγικά αντίκρυσε εκείνη την ημέρα και το περιέγραψε στην εκπομπή.

«Είμαι ο Γκούντερ Χας. Μένω αρκετό καιρό εδώ και η κυρία Σαμπίν ήταν η γειτόνισσα μας. Εγώ την βρήκα νεκρή. Κρατούσε ακόμη το βάζο μαρμελάδας που έφτιαχνε. Προσπάθησα να την επαναφέρω στην ζωή προσφέροντας της πρώτες βοήθειες αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Στην αρχή νομίζαμε ότι πέθανε από φυσικά αίτια. Για το τραύμα από σφαίρα μάθαμε δυο μέρες αργότερα όταν έγινε η νεκροψία στην Λάρισα», αποκάλυψε.

Τέλος ο Γερμανός κάτοικος χαρακτήρισε τις έρευνες τις αστυνομίας… πρόχειρες.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή