MEN'S GUIDE

Πέντε τύποι μουστακιών για το Movember

Πέντε τύποι μουστακιών για το Movember

Ξεκίνησε το 2003 στην Αυστραλία, όμως σύντομα εξαπλώθηκε σε όλο τον κόσμο και πλέον κάθε Νοέμβρη, άνδρες από όλη τη Γη αφήνουν στην άκρη τα ξυραφάκια τους στην άκρη και λαμβάνουν μέρος στην καμπάνια του Movember.

Αρχικά ο σκοπός του εθίμου ήταν η ενίσχυση των ερευνών για ανδρικές ασθένειες.

Ωστόσο, όσο κι αν ο σκοπός αγιάζει τα Μέσα, σύντομα το φαινόμενο έγινε viral προσελκύοντας συνεχώς ολοένα και περισσότερους υποστηρικτές. Νοέμβρης λοιπόν και οι άντρες όλου του πλανήτη λοιπόν καλούνται να αφήσουν το μουστάκι τους να μεγαλώσει, προκειμένου να συμμετάσχουν σε ένα Παγκόσμιο κίνημα που πλέον αποτελεί θεσμό.

Σε περίπτωση που ακόμα δεν έχεις καταλήξει πως θα φτιάξεις το μουστάκι σου, πάρε μερικές ιδέες:

Χαλκ Χόγκαν

mustaches 5


Ο μυθικός παλαιστής που μπήκε στις ζωές μας τη δεκαετία του 90' και τις έκανε πιο... άγριες, έχει ιδιαίτερο στυλ. Πυκνό μουστάκι που φτάνει μέχρι τα όρια του πηγουνιού του και πλούσιο σε τρίχα. Αν δεν έχεις πρόβλημα τριχοφυΐας στο πρόσωπο, είναι μια καλή λύση!

Γεώργιος Καραϊσκάκης

karaiskakis-georgios-456x292


Ο μεγάλος ήρωας της επανάστασης απεικονίζεται με ένα τεράστιο μακρύ μουστάκι το οποίο ισιώνει στις άκρες, προκειμένου να είναι μονίμως τεντωμένο. Μια καλή επιλογή αν έχεις χιούμορ. Μπορείς να λες και συχνά τη φράση «μου έγινε η τρίχα κάγκελο».

Χίτλερ

Adolf Hitler


Μικροσκοπικό και... σατανικό. Αν το επιλέξεις να ξέρεις πως ο κόσμος θα σε κοιτάζει καχύποπτα. Επίσης να αποφεύγεις τα μέρη που συχνάζουν αριστεροί, ειδικά αν συνοδεύονται από τον τίτλο του... αναρχικού. Οι πιθανότητες να τις... αρπάξεις είναι πολλές!

Ρουντ Γκούλιτ

RuudGullit47


Ο Ολλανδός ποδοσφαιριστής που μεγαλουργούσε παλιότερα στα γήπεδα, έχει το δικό του στυλ. Όπως βλέπεις, το μουστάκι είναι κομμένο σε σχήμα ανάποδου v. V for MoVember λοιπόν...

Σαλβαδόρ Νταλί

salvador-dali-rex 1752969c


Το πιο διάσημο μουστάκι στην ιστορία, σύμφωνα με γκάλοπ που έχει κάνει στο παρελθόν η telegraph. Λεπτό και χτενισμένο με φορά προς τα πάνω. Αν μη τι άλλο εκκεντρικό, ειδικά για την εποχή που έζησε ο μεγάλος ζωγράφος. Βασικά, αξεπέραστο!

Σχετικές ειδήσεις