MEN'S GUIDE

Φυσική κατάσταση: Τι κάνεις λάθος;

Φυσική κατάσταση: Τι κάνεις λάθος;

Εάν έχεις αποφασίσει να βελτιώσεις τη φυσική σου κατάσταση, το οποίο σημαίνει να χάσεις βάρος και να τονώσεις το μυικό σου σύστημα, καλό θα είναι να μην αρχίσεις κάνοντας δημοφιλείς γκάφες.

Όπως ας πούμε να συνεχίσεις να ξεκινάς την ημέρα σου με καφέ σκέτο. Ενα καλό πρωινό αντιθέτως με ό,τι ίσως πιστεύεις δε σε φορτώνει θερμίδες, αλλά ενέργεια.

Μη μασάς με τις ετικέτες σε προϊόντα που υποστηρίζουν ότι έχουν χαμηλά λιπαρά. Μπορεί αυτό να ισχύει, αλλά συνήθως πάει πακέτο με έξτρα ζάχαρη, την οποία βάζουν σε αυτά τα προϊόντα για να τρώγονται.

Δεν υπάρχουν χάπια που αδυνατίζουν. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποια συμπληρώματα διατροφής με μέτρο, αλλά κανείς δεν αδυνάτισε με χάπια.

Αν πεινάσεις αργά το βράδυ δεν υπάρχει λόγος να μείνεις νηστικός. Απλώς μην κυλήσεις σε εύκολες λύσεις τύπου βρώμικα από νελίβερυ. Κάνε την καρδιά σου πέτρα και φάε μια σαλάτα.

Και τέλος μη μετράς θερμίδες. Δεν είναι εκεί το θέμα. Το θέμα είναι να μάθεις να τρως καλύτερα. Ακόμα κι όταν υποκύπτεις σε πειρασμούς, βλέπε το κουβαδάκι με το παγωτό σοκολάτα, μπορείς να το διορθώσεις τις επόμενες μέρες τρώγοντας πιο υγιεινά και κάνοντας περισσότερη γυμναστική.

Σχετικές ειδήσεις