MEN'S GUIDE

Έκανες σχέση; Άκου τι θα αλλάξει στη ζωή σου

Έκανες σχέση; Άκου τι θα αλλάξει στη ζωή σου

Γνώρισες το κορίτσι που φαίνεται τέλειο. Περνάτε καλά, γελάτε, το σεξ είναι καταπληκτικό και αποφασίζεις ότι ναι είναι καιρός να συζήσετε.

Εάν ισχύουν όλα αυτά διάβασε τι θα συμβεί παρακάτω. Για να είσαι προετοιμασμένος.

Ξεκινάμε από τα βασικά. Αυτή είναι κανονικός άνθρωπος. Το οποίο σημαίνει ότι πλέον θα έχεις την ευκαιρία να τη βλέπεις και απεριποίητη. Αν νομίζεις ότι θα κυκλοφορεί με ψιλοτάκουνα και βαμμένη μέσα στο σπίτι όλη μέρα, ετοιμάσου για ανώμαλη προσγείωση στην πραγματικότητα.

Ως κανονικός άνθρωπος θα υπάρξουν μέρες που δε θα αναγνωρίζεις τη γυναίκα αυτή. Ειδικά τις μέρες που οι ορμόνες της χτυπάνε κόκκινο. Για να καταλάβεις είναι εκείνες οι μέρες που όταν μένατε ξεχωριστά απέφευγε να συναντηθείτε.

'Οταν συμβαίνει αυτό, μια λύση υπάρχει. Τοίχο τοίχο. Μην προκαλείς, δείξε κατανόηση, μέρες είναι θα περάσουν.

Από τη στιγμή που συζείς με κάποιον μοιράζεστε τον ίδιο χώρο. Το οποίο σημαίνει ότι δε μπορείς να αφήνεις τις άπλυτες κάλτσες σου δίπλα στο κομοδίνο, ούτε το άδειο κουτί της πίτσας στην άκρη του κρεβατιού. Επιπλέον, από τη στιγμή που συζείς σχεδόν εξυπακούεται ότι θα ζήσεις το δράμα πηγαίνουμε μαζί σε οικογενειακά τραπέζια.

Το κόλπο σε όλα αυτά είναι να βρείτε έναν τρόπο να είστε εσείς εναντίον όλων των άλλων. Μια συνομωτική συμπεριφορά θα σας σώσει.
Υπάρχει πάντα ένας τρόπος να τα καταφέρετε. Αρκεί να αποφασίσετε ότι ναι είναι πολύ βαρετό το δείπνο στη θεία, αλλά αν το ρίξετε στην πλάκα μαζί μπορεί και να περάσετε και καλά.

Και τέλος, πάρε απόφαση ότι πλέον δεν υπάρχει εγώ. Είναι εμείς. Το οποίο σημαίνει ότι πρέπει να έχεις στο μυαλό σου το πως νιώθει ο άλλος, σε τι φάση είναι πριν κάνεις οτιδήποτε. Αλλιώς ετοιμάσου για μάχες!

Σχετικές ειδήσεις