ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Κρίστεν Στιούαρτ συγκινεί ως Νταϊάνα στο πρώτο τρέιλερ του Spencer

Κρίστεν Στιούαρτ Νταϊάνα
Το Spencer κυκλοφορεί στους κινηματογράφους στις 5 Νοεμβρίου

Η Κρίστεν Στιούαρτ φαίνεται πως βάζει πλώρη για τα Όσκαρ με τον ρόλο της ως Νταϊάνα η θλιμμένη πριγκίπισσα.

H Neon έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ του Spencer, το βιογραφικό δράμα για την πριγκίπισσα Νταϊάνα και από τα πρώτα πλάνα φαίνεται ότι η Κρίστεν Στιούαρτ όχι μόνο μοιάζει να αποστομώνει όσους αμφέβαλλαν για την ερμηνευτική της δεινότητα, αλλά στρέφει το βλέμμα προς μια οσκαρική υποψηφιότητα.

Το τρέιλερ έρχεται ένα 24ωρο μετά την αποκάλυψη του στο CinemaCon στο Λας Βέγκας, όπως και μετά την κυκλοφορία της επίσημης αφίσας του φιλμ.

Όπως θα διαπιστώσετε, το βίντεο ξεχειλίζει από συγκίνηση και ένταση. Στα πλάνα βλέπουμε την Νταϊάνα ιδιαίτερα φορτισμένη να έχει φτάσει σε ένα τέλμα. Από τη μία προσπαθεί να δώσει τέλος στον αποτυχημένο γάμο της με τον πρίγκιπα Κάρολο τον οποίο υποδύεται ο 35χρονος Τζακ Φάρθινγκ και από την άλλη παλεύει να ξεφύγει από τους παπαράτσι που την κυνηγούν σε κάθε της βήμα.

Θυμίζουμε ότι η ταινία εστιάζει σε μόλις τρεις ημέρες από τη ζωή της Νταϊάνα και συγκεκριμένα στο Σαββατοκύριακο των χριστουγεννιάτικων διακοπών του ζευγαριού στην εξοχική κατοικία της βασιλικής οικογένειας. Εκεί η Νταϊάνα έχει αποφασίσει πλέον να πάρει διαζύγιο από τον Κάρολο και να ξεφύγει από το μονοπάτι που θα την έφερνε στο θρόνο της βασίλισσας. Επιθυμεί να είναι απλώς ο εαυτός της.

Η επίσημη σύνοψη θα σας διαφωτίσει: «Δεκέμβριος του 1991. Ο γάμος του Πρίγκιπα και της Πριγκίπισσας της Ουαλίας μοιάζει να έχει πια τελειώσει. Παρόλο που υπάρχουν φήμες για διαζύγιο, εκείνοι θα γιορτάσουν τα Χριστούγεννα όπως κάθε χρόνο στο Sandrigham Estate, με άφθονο φαγητό, ποτό και κυνήγι. Η Νταϊάνα μοιάζει να ξέρει καλά το παιχνίδι, μα φέτος τα πράγματα θα είναι εντελώς διαφορετικά».

Η σκηνοθεσία του Spencer ανήκει στον Πάμπλο Λαρέν. Το Spencer το οποίο δανείζεται τον τίτλο του από το πατρικό όνομα της Νταϊάνα, θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας που ξεκινά την 1η Σεπτεμβρίου. Η πρεμιέρα στους κινηματογράφους έχει προγραμματιστεί για τις 5 Νοεμβρίου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Spencer: Πρώτο τρέιλερ και αφίσα με την Κρίστεν Στιούαρτ ως πριγκίπισσα Νταϊάνα