ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σταρ του Game of Thrones μπαίνει στο νέο reboot του Addams Family

Game of Thrones - Addams Family
Τη σκηνοθεσία της νέας σειράς του Netflix υπογράφει ο Tim Burton

Από τον κόσμο του Westeros στην οικογένεια Addams του Netflix.

Η Gwendoline Christie, που γνωρίσαμε στον ρόλο της Brienne of Tarth στο Game of Thrones του ΗΒΟ, μπαίνει στο Wednesday του Netflix, τη νέα spinoff σειρά για το Addams Family δια χειρός Tim Burton.

Η Christie θα υποδυθεί την Larissa Weems, διευθύντρια της Ακαδημίας Nevermore και πρώην συμμαθήτρια της Morticia που θα ενσαρκώσει η Catherine Zeta-Jones. Aξίζει να σημειώσουμε ότι η ηθοποιός είχε κερδίσει μια υποψηφιότητα για Emmy B’ Γυναικείου Ρόλου για το Game of Thrones. Eπίσης, θα τη δούμε στη νέα σειρά The Sandman πάλι για λογαριασμό του Netflix.

Όπως προδίδει και ο τίτλος, η νέα live action σειρά ακολουθεί την Wednesday η οποία θα μάθει να διαχειρίζεται τις δυνάμεις στην Ακαδημία Nevermore. Παράλληλα θα προσπαθήσει να αντιμετωπίσει την τρομακτική φονική μανία που έχει τρομοκρατήσει την τοπική κοινότητα και να λύσει το υπερφυσικό μυστήριο που έμπλεξε την οικογένεια της πριν 25 χρόνια.

Η σειρά θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια, με τον Burton εκτός από τη σκηνοθεσία, να αναλαμβάνει και χρέη παραγωγού. Πρέπει να αναφέρουμε ότι το Wednesday αποτελεί το ντεμπούτο του διάσημου σκηνοθέτη στη μικρή οθόνη. Στον ρόλο του Gomez Addams θα δούμε τον Luis Guzmán, ενώ την Wednesday θα υποδυθεί η Jenna Ortega. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν νεότερα σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας της σειράς στο Netflix.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πρόβλημα υγείας για τον Έλτον Τζον: Μπαίνει στο χειρουργείο και αναβάλλει τις συναυλίες του

Έρχεται ριμέικ του Σωματοφύλακα και εμείς αναρωτιόμαστε γιατί...

Κλιντ Ίστγουντ, Όττο Ρεχάγκελ και ό,τι νέο έρχεται στα σινεμά