ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Τζέιμι Κόστα «ανασταίνει» τον Ρόμπιν Γουίλιαμς σε ένα συγκινητικό βίντεο

Ο Τζέιμι Κόστα και ο Ρόμπιν Γουίλιαμς
Ο Τζέιμι Κόστα και ο Ρόμπιν Γουίλιαμς

Δεκάδες σχολιαστές ζητάνε από τον Τζέιμι Κόστα να ενσαρκώσει τον Ρόμπιν Γουίλιαμς σε ενδεχόμενο biopic.

Ο νεαρός ηθοποιός Τζέιμι Κόστα, «ανασταίνει» τον αξέχαστο Ρόμπιν Γουίλιαμς σε ένα βίντεο που ανέβασε στο κανάλι του στο YouTube και προκαλεί ρίγη συγκίνησης.

Το βίντεο των πέντε περίπου λεπτών σκηνοθετημένο από τον Τζέικ Λούις, έχει τίτλο ROBIN Test Footage Scene και μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει πάνω από 3 εκατ. προβολές. Όπως θα διαπιστώσετε, η μίμηση του Κόστα είναι συγκλονιστική. Ο 31χρονος ηθοποιός έχει πετύχει με κάθε λεπτομέρεια την κινησιολογία, την έκφραση, ακόμα και τη φωνή του σπουδαίου Ρόμπιν Γουίλιαμς. Μέσα σε 5 λεπτά, ο Κόστα πετυχαίνει να μεταφέρει την ενέργεια, την τρέλα αλλά και τη θλίψη και να αναπαράγει παραπάνω από άψογα τον Ρόμπιν Γουίλιαμς. Τόσο πολύ που αρκετοί χρήστες του YouTube ζητούν από τον 20χρονο Κόστα biopic.

Για την ιστορία αναφέρουμε ότι ο Τζέιμι Κόστα σαν άλλος Ρόμπιν Γουίλιαμς μάς μεταφέρει στο πλατό του Mork and Mindy, τη σειρά που καθιέρωσε τον αδικοχαμένο ηθοποιό. Ένας απολαυστικός και αεικίνητος Γουίλιαμς προβάρει τον ρόλο του στον καθρέφτη του καμαρινιού λίγο πριν μάθει τα τραγικά νέα για τον θάνατο του φίλου του Τζον Μπελούσι. Η θλιβερή είδηση τον σοκάρει και τον συγκλονίζει. Μάλιστα οι δυο τους ήταν μαζί το βράδυ πριν το θάνατο του Μπελούσι το 1982 από υπερβολική δόση.

Δείτε το βίντεο και συγκινηθείτε ελεύθερα...




Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ξενοδοχείο στη Νότια Κόρεα διοργανώνει ένα πραγματικό... Squid Game!

Dune, Τελευταία Μονομαχία και ό,τι νέο παίζει στα ελληνικά σινεμά

Το Netflix ανακοίνωσε και τέταρτη σεζόν της σειράς You