ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ξενοδοχείο στη Νότια Κόρεα διοργανώνει ένα πραγματικό... Squid Game!

Red Light, Green Light Squid Game Netflix
Οι συμμετέχοντες θα διαγωνιστούν και στο περιβόητο παιχνίδι Red Light, Green Light

To Squid Game, η πιο δημοφιλής σειρά στην ιστορία του Netflix, έχει προκαλέσει πραγματική φρενίτιδα.

Μια πραγματική εκδοχή του περιβόητου Squid Game που έχει σαρώσει τα ρεκόρ στο Netflix, διοργανώνεται αυτό τον μήνα στη Νότια Κορέα.

Σύμφωνα με το The Korea Times, στις 24 Οκτωβρίου το ξενοδοχείο St. John στο Κανγκούνγκ στην ανατολική ακτή της Νότιας Κορέας, θα φιλοξενήσει ένα event με θέμα το Squid Game, χωρίς τις δολοφονίες φυσικά. Σύμφωνα με υπάλληλο του ξενοδοχείου, το event έγινε sold-out δύο μόλις μέρες μετά την ανακοίνωσή του!

Στο πραγματικό Squid Game θα συμμετέχουν παίκτες κάθε ηλικίας, ενώ ο νικητής θα φύγει με το χρηματικό έπαθλο των 5 εκατ. γουόν, δηλαδή περίπου 3.600 ευρώ. Επίσης, οι συμμετέχοντες θα λάβουν και μια κάρτα με έναν μυστηριώδη αριθμό τηλεφώνου, όπως συμβαίνει και στη σειρά-φαινόμενο του Netflix που έχει προκαλέσει φρενίτιδα στο διαδίκτυο.

Όπως αναφέρεται, οι παίκτες θα διαγωνιστούν σε τέσσερα από τα παιδικά παραδοσιακά παιχνίδια που είδαμε στο Squid Game: Red Light, Green Light, Tug-O-War (διελκυστίνδα), Ddakji (οι παίκτες πρέπει να ανατρέψουν το origami του αντιπάλου) και Dalgona Challenge (το διάσημο μπισκότο με τα σχήματα).

Αξίζει να σημειωθεί ότι μόλις ανακοινώθηκε το event, οι τοπικές αρχές του Κανγκούνγκ κάλεσαν το ξενοδοχείο να μην πραγματοποιήσει το παιχνίδι επικαλούμενες πιθανές παραβιάσεις των κανονισμών και των υγειονομικών πρωτοκόλλων για τον Covid-19.

Πρόσφατα το Netflix ανακοίνωσε και επίσημα ότι το Squid Game, έγινε και επίσημα η πιο δημοφιλής σειρά στην ιστορία της πλατφόρμας. Συγκεκριμένα, την είδαν 111 εκατ. συνδρομητές παγκοσμίως τις πρώτες 25 ημέρες από την κυκλοφορία της στις 17 Σεπτεμβρίου. Το Squid Game βρίσκεται στην πρώτη θέση του Top 10 σε 94 χώρες μεταξύ των οποίων η Ελλάδα, οι ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και η Γαλλία.


Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Dune, Τελευταία Μονομαχία και ό,τι νέο παίζει στα ελληνικά σινεμά

Το Netflix ανακοίνωσε και τέταρτη σεζόν της σειράς You

Ευρωπαϊκή Ημέρα Κινηματογράφων Τέχνης: Πέντε ταινίες με αέρα… Hollywood!