ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το Netflix ανακοίνωσε και τέταρτη σεζόν της σειράς You

You
To You είναι μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές του Netflix

Η τρίτη σεζόν του You θα κυκλοφορήσει στο Netflix την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου.

Λίγο πριν την κυκλοφορία της τρίτης σεζόν του You, το Netflix ανακοίνωσε ότι ανανεώνει τη σειρά και για τέταρτο κύκλο.

Η ανακοίνωση έγινε μέσω ενός teaser βίντεο στα social media, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτονται περισσότερα. Η είδηση αυτή δεν προκαλεί και τη μεγαλύτερη έκπληξη, καθώς το You είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα προγράμματα του Netflix το οποίο έχει σκαρφαλώσει στις πρώτες θέσεις του Top 10.

Στην τρίτη σεζόν που μετά από μεγάλη καθυστέρηση λόγω κορονοϊού, κυκλοφορεί αύριο 15 Οκτωβρίου στο Netflix, ο εμμονικός και κοινωνιοπαθής ιδιοκτήτης βιβλιοπωλείου, Joe (Penn Badgley), μόλις έχει αποκτήσει το πρώτο του παιδί με τη σύζυγό του Love Quinn (Victoria Pedretti). Το ζευγάρι έχει μετακομίσει από τη Νέα Υόρκη, στα προάστια της βόρειας Καλιφόρνια και ο Joe αναλαμβάνει ρόλο συζύγου και πατέρα προσπαθώντας να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή του το οποίο προβλέπεται το ίδιο αιματοβαμμένο με τα προηγούμενα και μάλιστα «πιο σύντομα από ό,τι περίμενε».

Θυμίζουμε ότι οι δύο πρώτες σεζόν της επιτυχημένης σειράς, βασίζονται στα δύο πρώτα βιβλία You που έχει γράψει η συγγραφέας Caroline Kepnes και κυκλοφόρησαν το 2014 και το 2016. Το τρίτο βιβλίο, με τίτλο You Love Me στο οποίο βασίζεται η τρίτη σεζόν της τηλεοπτικής σειράς, κυκλοφόρησε τον περασμένο Απρίλιο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ευρωπαϊκή Ημέρα Κινηματογράφων Τέχνης: Πέντε ταινίες με αέρα… Hollywood!

LIVE BLOG: Η κακοκαιρία «Μπάλλος» σαρώνει την Ελλάδα


Η Έφη Κακαράντζουλα έδωσε απαντήσεις: Πώς βρήκε το βιτριόλι και πώς υλοποίησε το σχέδιό της