ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Είναι ο Χένρι Κάβιλ ο επόμενος Τζέιμς Μποντ; «Τα πάντα είναι στο τραπέζι»

Χένρι Κάβιλ Τζέιμς Μποντ
Ο Χένρι Κάβιλ θεωρείται ένα από τα φαβορί για τον ρόλο του επόμενου Τζέιμς Μποντ
AP

Πάντως, ο «Γητευτής» του Netflix θέλει πολύ να είναι ο επόμενος Τζέιμς Μποντ.

O πρωταγωνιστής του The Witcher, Χένρι Κάβιλ είναι ένα από τα ονόματα που ακούγονται ιδιαίτερα έντονα για τον ρόλο του νέου Τζέιμς Μποντ, μετά την αποχώρηση του Ντάνιελ Κρεγκ.

Μάλιστα ο Κάβιλ ήταν ένα από τα φαβορί για τον νέο 007, ήδη από την πρώτη στιγμή που ο Κρεγκ ανακοίνωσε επίσημα ότι μετά το No Time to Die, θα κρεμάσει το σμόκιν του Βρετανού πράκτορα.

Ο ίδιος ο Κάβιλ που είναι ιδιαίτερα θετικός να αναλάβει τον εμβληματικό ρόλο, μιλώντας πρόσφατα στους Sunday Times δήλωσε: «Όλα είναι πάνω στο τραπέζι. Ο χρόνος θα πει».

«Δεν γνωρίζεις σε ποια κατεύθυνση θέλουν να πάνε τον Μποντ και έτσι θέλω να πω ότι όλα είναι πάνω στο τραπέζι. Απολαμβάνω μια μεγάλη ιστορία, ειδικά όταν είναι δημοφιλής», πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Στην ερώτηση αν βρίσκει ομοιότητες ανάμεσα στον εαυτό του και τον διάσημο κατάσκοπο, ο Κάβιλ απάντησε: «Εξαρτάται. Θα μπορούσαμε να αναφερθούμε στον Μποντ του Ντάνιελ ή σε οποιαδήποτε είναι ο επόμενος Μποντ. Πιθανόν να είναι στα 30 ή στα 40 του. Ίσως είναι και ακόμα νεότερος».

Θυμίζουμε ότι μιλώντας στο περιοδικό GQ την προηγούμενη χρονιά ο «Γητευτής» του Netflix, είχε σχολιάσει τις φήμες που τον ήθελαν πιθανό διάδοχο του απερχόμενου Ντάνιελ Κρεγκ στον ρόλο του Τζέιμς Μποντ: «Αν η Μπάρμπαρα και ο Μάικ [αναφερόμενος στους παραγωγούς του κινηματογραφικού franchise του Μποντ, Μπάρμπρα Μπροκόλι και Μάικλ Γουίλσον] ενδιαφέρονταν, θα άρπαζα σίγουρα την ευκαιρία. Στην παρούσα φάση, τα πάντα είναι στον αέρα. Θα δούμε τι θα συμβεί. Αλλά ναι, θα μου άρεσε πολύ να παίξω τον Μποντ, θα ήταν πολύ συναρπαστικό».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Διαβάστε επίσης:

Έρχεται και πέμπτη ταινία «Matrix» μετά το «Resurrections»;

Marvel: Ο σκηνοθέτης του «Shang-Chi» καλεί τον Τζάκι Τσαν για το σίκουελ της ταινίας

«Don't Look Up» και «Emily in Paris 2» δεν χάνονται με τίποτα αυτή την εβδομάδα στο Netflix