ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Ντάνιελ Κρεγκ δίνει ολόκληρη συνέντευξη χωρίς να καταλάβει ότι το κεφάλι του αιμορραγεί!

Ντάνιελ Κρεγκ
Ο Ντάνιελ Κρεγκ στην παγκόσμια πρεμιέρα του Τζέιμς Μποντ: No Time to Die στο Λονδίνο
AP

Δεν είναι περίεργο ότι ο Ντάνιελ Κρεγκ τραυματιζόταν σε κάθε ταινία Τζέιμς Μποντ.

Πρόσφατα ο Ντάνιελ Κρεγκ έδωσε συνέντευξη στον καλό του φίλο Χαβιέρ Μπαρδέμ, με τον οποίο έπαιξε μαζί στην ταινία Τζέιμς Μποντ: Skyfall του Σαμ Μέντες που κυκλοφόρησε το 2012.

Η συνέντευξη έγινε διαδικτυακά μέσω Zoom για το Actors On Actors του Variety και όπως μπορείτε να δείτε κι εσείς από το βίντεο που ακολουθεί παρακάτω, ο πρώην Τζέιμς Μποντ, Ντάνιελ Κρεγκ, είχε ένα εμφανές κόψιμο στο μέτωπο που αιμορραγούσε, χωρίς ο ίδιος να έχει πάρει χαμπάρι το παραμικρό!

Η γρατσουνιά δεν πέρασε απαρατήρητη από τον Μπαρδέμ, ο οποίος στο τέλος της συνέντευξης θέλησε να μάθει τι συνέβη. «Επίτρεψέ μου να σου κάνω μια τελευταία ερώτηση», είπε ο Ισπανός ηθοποιός. «Τι σου συνέβη εδώ;» ρώτησε τον Κρεγκ, δείχνοντας το σημείο στο μέτωπό του.

Ο Κρεγκ που απόρησε με την ερώτηση του φίλου του, απάντησε αστειευόμενος: «Πού; Χτύπησα το κεφάλι μου; Έχω σάντουιτς στο κεφάλι μου;» και σηκώθηκε για να δει σε έναν καθρέφτη το σημάδι που εννοούσε ο Μπαρδέμ!

Επιστρέφοντας στη θέση του, ξεσπώντας σε γέλια εξήγησε πώς κατάφερε να τραυματιστεί: «Μου έστειλαν ένα υπέροχο δαχτυλίδι φλας στο οποίο έχω τοποθετήσει ένα iPad στο κέντρο του και μου έπεσε στο κεφάλι λίγο πριν [τη συνέντευξη]».

«Είναι 17 χρόνια τώρα που παίζω τον Μποντ. Δεν είναι περίεργο που τραυματίζομαι κάθε φορά που κάνω μια ταινία… Αν δεν τραυματιστώ στα γυρίσματα, κάτι δεν κάνω σωστά», πρόσθεσε αστειευόμενος ο Βρετανός.

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο από το 22'14'' και μετά:

Για την ιστορία, ο Κρεγκ κατά τη διάρκεια της θητείας του ως Μποντ στο Quantum of Solace έχει τραυματιστεί στον δεξιό ώμο, στο Skyfall έχει πάθει θλάση στους μύες της γάμπας και στο Spectre έχει τραυματιστεί στον πρόσθιο χιαστό.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Kaos: Οι θεοί του Ολύμπου πρωταγωνιστούν στη νέα επική σειρά του Netflix

«The Lost Symbol»: Το Peacock κόβει το τηλεοπτικό prequel του «Κώδικα Ντα Βίντσι»

«The Batman»: Σχεδόν τρεις ώρες στην Γκόθαμ Σίτυ με τον «Σκοτεινό Ιππότη»