ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το πρώτο τρέιλερ του Elvis «ζωντανεύει» ξανά τον βασιλιά του rock ‘n’ roll

Elvis ταινία
O ανερχόμενος Όστιν Μπάτλερ στον δύσκολο ρόλο του Έλβις
YouTube

Η ταινία «Elvis» θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στα τέλη Ιουνίου.

Η Warner Bros. έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο επίσημο τρέιλερ του «Elvis», της επερχόμενης βιογραφικής ταινίας για τον Έλβις Πρίσλεϊ σε σκηνοθεσία Μπαζ Λούρμαν, που δεν πρέπει να χάσει κανένας θαυμαστής του «βασιλιά» του rock 'n' roll!

Τον Έλβις θα υποδυθεί ο νεαρός ηθοποιός Όστιν Μπάτλερ (Κάποτε στο… Χόλιγουντ) έχοντας στο πλάι του τον Τομ Χανκς στον ρόλο του «Συνταγματάρχη» Τομ Πάρκερ, μάνατζερ του Έλβις. Μαζί τους η Ολίβια ΝτεΧόνγκε η οποία θα ενσαρκώσει την Πρισίλα, πρώην σύζυγο του «βασιλιά».

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή είναι η πρώτη ταινία του Λούρμαν μετά τον «Υπέροχο Γκάτσμπυ» το 2013 με πρωταγωνιστή τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

Η ταινία θα ακολουθήσει τον Έλβις από τα πρώτα του βήματα στο Μέμφις και στη Sun Records, μέχρι τη γνωριμία του με τον Πάρκερ, την απίστευτη πορεία του και την ανάδειξή του σε έναν από τους κορυφαίους καλλιτέχνες όλων των εποχών. Επίσης και μέσα από την αφήγηση του Χανκς, η ταινία θα εξερευνήσει πολλά περισσότερα από τη μουσική του Έλβις, όπως το πεπρωμένο, ενώ υπάρχουν και υπαινιγμοί για τον θάνατο του Πρίσλεϊ το 1977 στα 42 του χρόνια. Τέλος, δεν λείπει και ο κοινωνικός και πολιτικός σχολιασμός όπως οι θάνατοι των Τζον Φ. Κένεντι και Μάρτιν Λούθερ Κινγκ.

Στην επίσημη σύνοψη του φιλμ αναφέρεται: «Η ταινία εξερευνά τη ζωή και τη μουσική του Έλβις Πρίσλεϊ, ιδωμένη μέσα από το πρίσμα της περίπλοκης σχέσης του με τον αινιγματικό μάνατζέρ του, συνταγματάρχη Τομ Πάρκερ. Η ιστορία εμβαθύνει στην περίπλοκη δυναμική μεταξύ του Πρίσλεϊ και του Πάρκερ που εκτείνεται σε πάνω από 20 χρόνια. Από την άνοδο του Πρίσλεϊ στη φήμη μέχρι την πρωτόγνωρη διάσημη πρωτιά του, με φόντο το εξελισσόμενο πολιτιστικό τοπίο και την απώλεια της αθωότητας στην Αμερική. Κεντρική θέση σε αυτό το ταξίδι είναι ένας από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή του Έλβις, η Πρισίλα Πρίσλεϊ».

Η ταινία «Elvis» θα κυκλοφορήσει στα σινεμά στις 24 Ιουνίου.



Διαβάστε επίσης:

Netflix: Επιτέλους μάθαμε την ημερομηνία κυκλοφορίας για την 4η σεζόν του «Stranger Things»!

Διαγωνισμός Newsbomb.gr: Οι νικητές που θα παρακολουθήσουν τον Γιάννη Κότσιρα και τη Γιώτα Νέγκα