ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Τζένα Ορτέγκα θέλει τη Lady Gaga στη δεύτερη σεζόν του «Wednesday»

Wednesday - Lady Gaga
Το Netflix αλλά και οι φαν θα λάτρευαν μια συνάντηση της Wednesday με τη Lady Gaga στη δεύτερη σεζόν της σειράς
Netflix / AP

Πρόσφατα η Lady Gaga μιμήθηκε τον viral χορό της Wednesday στο TikTok.

H Τζένα Ορτέγκα, η πρωταγωνίστρια του Wednesday θέλει τη Lady Gaga, στη δεύτερη σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Netflix, όπως δήλωσε στο κόκκινο χαλί της 80ης τελετής απονομής των Χρυσών Σφαιρών.

Η νεαρή ηθοποιός που έχει αναδειχθεί σε νέο είδωλο της ποπ κουλτούρας, δηλώνει σίγουρη ότι «αυτό είναι κάτι που θα λάτρευε το Netflix».

Ρεπόρτερ του Variety ρώτησε την Ορτέγκα ποιος ρόλος θα ταίριαζε στην ποπ σταρ στη δεύτερη σεζόν του γκόθικ χιτ του Netflix. «Νομίζω ότι η κυρία Thornhill και η Wednesday είχαν αυτή την περίεργη σχέση μέντορα ή κατά κάποιο τρόπο καταλάβαιναν η μία την άλλη με έναν συγκεκριμένο τρόπο, οπότε, αν η Lady Gaga έπαιρνε μέρος, νομίζω ότι θα έπρεπε να είναι δύο τέρατα που καταλαβαίνουν το ένα το άλλο», απάντησε η Τζένα Ορτέγκα.

H ηθοποιός αποκάλυψε επίσης ότι προτού η ίδια και η Gaga γίνουν viral στο TikTok λόγω Wednesday, μοιράζονταν μια αμοιβαία, επαγγελματική σύνδεση και εκτίμηση.

«Ξέρεις τι είναι αστείο [με] τη Lady Gaga; Πριν από πολύ καιρό, δούλευα με ένα κομμωτήριο που δούλευε και μαζί της, μόλις είχα δει τη Lady Gaga σε συναυλία στη Βοστώνη μερικά χρόνια πριν και μου είχε στείλει ένα βίντεο λέγοντας: "Έι Τζένα, άκουσα ότι είσαι θαυμάστρια», ανέφερε η Ορτέγκα, προσθέτοντας: «Ήταν ένα πολύ γλυκό βίντεο. Αμφιβάλλω ότι είχε ιδέα ποια ήμουν τότε, αλλά το να τη βλέπεις τώρα να κάνει [τον χορό της Wednesday στο TikTok], είναι μια από εκείνες τις στιγμές που αναγνωρίζεις ότι η ζωή αλλάζει πολύ γρήγορα. Είναι τρελό».

Υπενθυμίζουμε ότι ο αλλόκοτος χορός της Wednesday έγινε viral στο TikTok όπου εκατομμύρια χρήστες ανά τον κόσμο έφτιαξαν βίντεο που τους έδειχναν να μιμούνται τις σπασμωδικές χορευτικές κινήσεις της Wednesday υπό τους ήχους του τραγουδιού «Bloody Mary» της Lady Gaga.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι αυτή τη στιγμή η δημοφιλής σειρά βρίσκεται στο Top 10 του Netflix σε 93 χώρες του πλανήτη, μεταξύ των οποίων και στην Ελλάδα. Μάλιστα, στις τρεις εβδομάδες από την κυκλοφορία της, η σειρά είχε ξεπεράσει τις 1 δισεκατομμύριο ώρες τηλεθέασης, σαρώνοντας τα ρεκόρ. Επίσης, βρίσκεται στην κορυφή του εβδομαδιαίου Top 10 που ανακοινώνει το Netflix και στη δεύτερη θέση, πίσω από το Stranger Things, της λίστας με τις 10 πιο επιτυχημένες αγγλόφωνες σειρές στην ιστορία του Netflix.

H Jenna Ortega, έχει αναδειχτεί σε νέο είδωλο και έχει λάβει εγκωμιαστικές κριτικές και θετικά σχόλια για την ερμηνεία της στην κωμική σειρά τρόμου του Τιμ Μπάρτον την οποία πολλοί χαρακτηρίζουν ως μια πιο σκοτεινή εκδοχή του Χάρι Πότερ.

Πρόσφατα το Netflix ανακοίνωσε τη δεύτερη σεζόν του Wednesday με ένα βίντεο στα social media.

Διαβάστε επίσης

Σταρ του «Wednesday» περπάταγε στα 4 και έκανε παρκούρ για το ρόλο

Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη – Ανακοινώθηκε η 2η σεζόν του «Wednesday»

Το πιο αποτυχημένο τατουάζ της Wednesday και ο λόγος που έγινε viral

To «Wednesday» του Netflix είναι το νέο φαινόμενο της ποπ κουλτούρας