ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Όλες οι νέες ταινίες 12-18/7 - κριτική, trailer, κακίες, boxoffice

Όλες οι νέες ταινίες 12-18/7 - κριτική, trailer, κακίες, boxoffice

Ο Τάσος Θεοδωρόπουλος ανοίγει την κυνηγετική περίοδο, για κεφάλια, άντρες, διαμάντια και έργα τέχνης, πλέκοντας ίντριγκες σαν ιστό αράχνης, γύρω από μοιραίες γυναίκες, ναζί και στημένα βραβεία. Για να κάνει αυτό που ξέρει να κάνει χειρότερα από όλους: Να γράφει για σινεμά.

***O κυνηγός κεφαλών που έγινε θήραμα

Ο Τάσος Θεοδωρόπουλος κόβει το κεφάλι του ότι είναι αθώος.

ΚΥΝΗΓΟΙ ΚΕΦΑΛΩΝ / HODEJEGERNE

Βαθμολογία: 8 / 10

Μετά το «Κορίτσι με το Τατουάζ» ένα ακόμα πολύκροτο θριλερικό σκανδιναβικό best seller μεταφέρεται στον κινηματογράφο με τα αμερικάνικα στούντιο να ετοιμάζονται για το remake του. (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER ΕΔΩ)

***Τον πρότειναν για βραβείο κατά λάθος

O Τάσος Θεοδωρόπουλος ζητάει να τον βραβεύσουν «μις Ελλάς».

ΓΡΑΨΕ ΛΑΘΟΣ / HEARAT SHULAYIM

Bαθμολογία: 7 / 10

Επειδή σαν ελληναράς που είσαι σε κόβω λίγο ρατσιστή ειδικά στα κινηματογραφικά σου γούστα, μην τρομάξεις που αυτή εδώ η απολαυστική, πικρή μεν, διασκεδαστική δε κομεντί (κοινώς δραμεντί) έρχεται από τη χώρα του Ισραήλ γιατί εσύ θα χάσεις. (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER ΕΔΩ)

***Αξίζει τα πολλά λεφτά του ο καινούργιος Spiderman;

Ο Τάσος Θεοδωρόπουλος αναρωτιέται ποιο σημείο του κορμιού του έχει αραχνιάσει.

THE AMAZING SPIDERMAN

Bαθμολογία: 6 / 10

Η απάντηση στο ερώτημα του τίτλου, πάρα πολύ καθαρά και χωρίς πολλά πολλά είναι «και ναι και όχι», κάτι που προσδιορίζεται από τι περιμένεις, και πόσο φανατικός οπαδός του είσαι. Πάντως για τη Sony που ρισκάρει και από ότι φαίνεται σκοράρει βάζοντας τα λεφτά (230 εκ. δολάρια υπολογίζεται το κόστος) η απάντηση προκύπτει καθαρά ναι εφ’ όσον μέσα σε 6 μόλις ημέρες από την κυκλοφορία της, η ταινία απέφερε 341 εκ. δολάρια παγκόσμιες εισπράξεις. (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER ΕΔΩ)

***Τα διαμάντια είναι ο καλύτερός της φίλος

O Τάσος Θεοδωρόπουλος κάνει το απόλυτο ντεκαπάζ.

ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΙΣ ΞΑΝΘΙΕΣ / GENTLEMEN PREFER BLONDES

Βαθμολογία: 8 / 10

Από το κωλοχώρι του Λιτλ Ροκ στο Παρίσι με υπερωκεάνιο η Ντόροθι και η Λορελάι, δύο τραγουδίστριες σε αναζήτηση της μεγάλης ζωής, θα κάνουν ένα ολόκληρο πλοίο να βγάλει ατμούς, με τον αντρικό πληθυσμό των επιβατών να είναι έτοιμοι ακόμα και να πέσουν στη θάλασσα για χάρη τους. (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER ΕΔΩ)

***Ο σύζυγος ναζί κι ο εραστής κατάσκοπος, να ζει κανείς ή να μη ζει

Ο Τάσος Θεοδωρόπουλος πίνει φαρμάκια σινιέ – κατασκοπικά στη Βραζιλία.

NOTORIOUS

Βαθμολογία: 9 / 10

O πατέρας της καταδικάζεται σαν κατάσκοπος των Ναζί και η όμορφη πλην μοιραία Αλίσια, το ρίχνει στο πιοτί και τους άντρες στο Ρίο Ντε Τζανέιρο. Ένας εκ των οποίων είναι ο Κάρι Γκραντ, που δεν τον νοιάζει το ότι η Αλίσια έχει γίνει σουρτούκω, από τη στιγμή που έχει τα χαρακτηριστικά της Ίνγκριντ Μπέργκμαν.(ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER ΕΔΩ)

***Οι «παγετώνες» έφεραν το καλοκαίρι στα ταμεία

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ BOX OFFICE

Ο Τάσος Θεοδωρόπουλος κόβει εισιτήρια με διπλάσιο κόσμο από την προηγούμενη εβδομάδα.

Επιτέλους αλληλούια στο ελληνικό box office με διπλάσιο αριθμό θεατών (110.462)σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα να έχουν επισκεφτεί μια κινηματογραφική αίθουσα αυτό το τετραήμερο. Στη συντριπτική τους πλειοψηφία την «Εποχή των Παγετώνων 4«, που έκανε την πρώτη μεγάλη και ευχάριστη καλοκαιρινή έκπληξη, φέρνοντας ζωντάνια και χαμόγελα ξανά στα ταμεία». (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ)

***Επισκεφτείτε το CINEBOMB στο NEWSBOMB.GR, και νιώστε το σινεμά να εκρήγνυται

*** Ακολουθήστε τον TAZ στο facebook.com/tazthebuzz ή στο profile Tassos Theodoropoulos, στο twitter ως klarinabourana ή στο terra_gelida@hotmail.com για μέιλ και υποθέσεις προσωπικής εκδίκησης