ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

To IEK ΟΜΗΡΟΣ χορηγός στο 5th Athens Hip Hop Festival!

To IEK ΟΜΗΡΟΣ χορηγός στο 5th Athens Hip Hop Festival!

Παρέα με τη μουσική κοινότητα της Αθήνας στο πιο «ριζοσπαστικό» μουσικό γεγονός της χρονιάς βρέθηκε το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ την 1 Σεπτεμβρίου στην «Τεχνόπολις» στο Γκάζι, για το πιο «urban» νεανικό φεστιβάλ του 2012, το 5th Athens Hip Hop Festival.

Από τις πρώτες απογευματινές ώρες, έως αργά το βράδυ, το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ στήριξε το θεσμό του 5th Athens Hip Hop Festival, φιλοξενώντας μεγάλο μέρος των hip hop events σε μία προσπάθεια ταύτισης της ποιοτικής εκπαίδευσης που προσφέρει για 67 χρόνια, με την απόλυτη μουσική της νεολαίας.

Το περίπτερο του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ φιλοξένησε όλους τους καλλιτέχνες του Festival, όπως ο Υποχθόνιος, ο 3D, ο Εισβολέας, ο DJ The Boy κ.ά. οι οποίοι συνομίλησαν με το κοινό, αντάλλαξαν απόψεις πάνω σε μουσικά θέματα, και δη Hip Hop!, υπέγραψαν αυτόγραφα, αλλά και συλλεκτικά μπλουζάκια τα οποία έλαβαν 10 τυχεροί έπειτα από κλήρωση.

Το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ, ως ένας από τους βασικούς χορηγούς της βραδιάς, απένειμε το 1ο βραβείο στους νικητές του Battle of Athens ’12, της απόλυτης μάχης του break dance που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του 5th Athens Hip-Hop Festival.

Οι Έλληνες χορευτές επέδειξαν το ιδιαίτερο ταλέντο που διαθέτουν στο τόσο απαιτητικό είδος χορού, όπως είναι το break dance, με τις μοναδικές φιγούρες, παρουσιάζοντας στο νεανικό κοινό ένα αποκαλυπτικό και εντυπωσιακό θέαμα.

Από μία τόσο σημαντική, για τη νεολαία βραδιά, δεν θα μπορούσε να λείπει η γνώση, που προσφέρει το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ.

Κατά τη διάρκεια της απονομής του βραβείου στους νικητές του Battle of Athens ’12, πραγματοποιήθηκε κλήρωση και δόθηκαν σε δύο υπέρ τυχερούς σημαντικές υποτροφίες σπουδών προκειμένου να σπουδάσουν αυτό που αγαπούν και να γίνουν οι καλύτεροι επαγγελματίες.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 210 3800811 ή να αποστείλετε e-mail στο info@omiros.gr