ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Θερμή υποδοχή του σκηνοθέτη Γιάννη Σμαραγδή από το κοινό

Θερμή υποδοχή του σκηνοθέτη Γιάννη Σμαραγδή από το κοινό

Στον κινηματογράφο ΑΕΛΛΩ της οδού Πατησίων βρέθηκε ο Γιάννης Σμαραγδής την περασμένη Κυριακή, για την προβολή του έργου του «Ο Θεός Αγαπάει το Χαβιάρι».

Στην 7η εβδομάδα προβολής της ταινίας και σε μια γεμάτη αίθουσα, μίλησε μετά την προβολή για το κίνητρό του να κάνει την ταινία εν μέσω κρίσης και για την επιθυμία του να βοηθήσει με το έργο του να αναλογισθούμε ως Έλληνες την ταυτότητά μας και να δούμε μέσα μας «τον ανώτερό μας εαυτό», ως ανάταση ψυχική αλλά και ως αντίσταση σε όσα βιώνουμε.

Όταν έφτασε η ώρα για να απαντήσει σε ερωτήσεις, ο σκηνοθέτης έγινε αποδέκτης θερμών εκδηλώσεων από όλους τους θεατές που ένας προς έναν θέλησαν να τον συγχαρούν και να τον ευχαριστήσουν. Συγκινημένος ο Γ. Σμαραγδής είπε στο τέλος «και μόνο για αυτή την σπουδαία στιγμή, άξιζε που έκανα την ταινία»!

Την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012 ο Γιάννης Σμαραγδής θα βρίσκεται στον κινηματογράφο ΝΑΝΑ της οδού Βουλιαγμένης στην απογευματινή προβολή της ταινίας Ο Θεός Αγαπάει το Χαβιάρι (ώρα 18:00) για μια νέα συνάντηση με το κοινό.