ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Θέατρο σκιών μετά μουσικής από το ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ

Θέατρο σκιών μετά μουσικής από το ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ

Το πρόγραμμα απεξάρτησης ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ μέσα από μια διαδικασία προσέγγισης φωτεινών σημείων στο σκοτάδι και σκοτεινών σημείων στο φως, παρουσιάζει θέατρο σκιών με γνωστούς καλλιτέχνες και ζωντανή μουσική από την ομάδα της Βραδινής Θεραπευτικής Κοινότητας.

Οι σκιές κρύβονται στο σκοτάδι, ζωντανεύουν στο φως, σε μια συνεχή εναλλαγή με μελωδίες και τραγούδια, όπου η τέχνη και η δημιουργία βάζουν τα δικά τους θεμέλια στην απεξάρτηση. Οι παραστάσεις θα φιλοξενηθούν στο χώρο του Πολιτιστικού Στεκιού ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ για τέσσερις συνεχόμενες Πέμπτες (20/3, 27/3, 3/4, 10/4). Ώρα έναρξης 19:00.

20 Μαρτίου : Αθηναϊκός Θίασος Σκιών Άθως Δανέλλης
27 Μαρτίου : Θέατρο Σκιών Τάσου Γεωργίου
3 Απριλίου : Θέατρο Σκιών Γιάννης Νταγιάκος
10 Απριλίου : Θίασος Ηλία Καρελλά

Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Για κρατήσεις τηλεφωνήστε στο 210 8653960 – εσωτερικό 111, από τις 10:00 έως τις 16:00, από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Είσοδος ελεύθερη

Λίγα λόγια για το Βραδινό Πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ.
Η ανάγκη για απεξάρτηση χωρίς αποκοπή από το εργασιακό περιβάλλον οδήγησε στη δημιουργία της Βραδινής Θεραπευτικής Κοινότητας το 1996. Το βραδινό πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ παρέχει ολοκληρωμένες και δωρεάν υπηρεσίες απεξάρτησης σε εργαζόμενους, επαγγελματίες σε αναζήτηση εργασίας και τις οικογένειές τους. Παράλληλα με τη θεραπεία, παρέχει υπηρεσίες επαγγελματικής συμβουλευτικής με στόχο τη βελτίωση και την ανάπτυξη της σταδιοδρομίας απαντώντας στις δύσκολες εργασιακές συνθήκες της σημερινής εποχής. Αναπόσπαστο κομμάτι της θεραπευτικής πρότασης αποτελεί η ενίσχυση της δημιουργικότητας των μελών μέσα από ομάδες θεάτρου, μουσικής, χορού, σκηνογραφίας, όπου καλλιεργούνται νέοι τρόποι ψυχαγωγίας απαλλαγμένοι από ουσίες.

Διαβάστε επίσης:

Ξεκινά το 15ο Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου