ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στο 50 Shades of Grey οι σκηνές sex είναι 11 λεπτά ΜΟΝΟ!

Στο 50 Shades of Grey οι σκηνές sex είναι 11 λεπτά ΜΟΝΟ!

Όσοι στριμώχτηκαν για να εξασφαλίσουν τα πολυπόθητα εισιτήρια για τα previews του 50 Shades of Grey, προσδοκώντας στην παρακολούθηση σκηνών αχαλίνωτου sex απογοητεύτηκαν.

Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές, το sex αρχίζει μετά από 40 λεπτά ταινίας, ενώ συνολικά οι σκηνές σεξουαλικού περιεχομένου είναι μόνο 11 λεπτά. Η ταινία, για την οποία έχει γίνει τόσος ντόρος κάνει επίσημη πρεμιέρα στις 13 Φεβρουαρίου. Ήδη έχει ξεσηκώσει διαμαρτυρίες, έχει εμπνεύσει παρωδίες και ακόμα δεν έχει προβληθεί κανονικά.

Πάντως σύμφωνα με τις κριτικές που πόσταραν οι πρώτοι θεατές η ταινία είναι μάλλον απογοητευτική. Κανείς δεν περίμενε να δει μια ρομαντική ταινία, κάτι ισάξιο με το «Όσα παίρνει ο άνεμος», λέει η Sun. Αυτό που περιμέναμε είναι δράση, το κοινό περίμενε πολλή δράση και μετά από κάποια λεπτά η αμηχανία ήταν έκδηλη. Αμηχανία που έγινε ανυπομονησία μετά από 40 ολόκληρα λεπτά χωρίς δράση, καταλήγει. Η πρώτη σκηνή sex λέει η εφημερίδα ήταν στα 41 λεπτά και 42 δευτερόλεπτα. Όπως μας πληροφορεί το ρεπορτάζ υπάρχει μια φουλ σκηνή σαδομαζό στο 104 και επιπλέον όσες τη δουν θα έχουν την ευκαιρία να ρίξουν μια φευγαλέα ματιά στα προσόντα του πρωταγωνιστή.

Σχετικές ειδήσεις