SEX

Πόσες φορές την εβδομάδα πρέπει να κάνουμε σεξ

Πόσες φορές την εβδομάδα πρέπει να κάνουμε σεξ
Η έρευνα βασίστηκε σε ερωτηματολόγια που συμπλήρωσαν 33.000 Αμερικανοί για περισσότερα από 30 χρόνια

Επιτέλους ένα νούμερο!

Εάν είχατε πάντα μία αμφιβολία για το αν κάνετε αρκετό σεξ στη σχέση σας, μια έρευνα ήρθε για να δώσει μια ξεκάθαρη απάντηση.

Σύμφωνα όμως με το Πανεπιστήμιο του Τορόντο, Mississauga, το συχνό σεξ δεν εγγυάται την ικανοποίηση ή την ομαλή συμβίωση, δηλαδή η ποσότητα δεν υπερνικά την ποιότητα όσον αφορά αυτό τον τομέα.

Η μεγάλη έρευνα που βασίστηκε σε ερωτηματολόγια που συμπλήρωσαν 33.000 Αμερικανοί για περισσότερα από 30 χρόνια (!) κατέληξε στο συμπέρασμα πως και μία φορά την εβδομάδα είναι αρκετή για να τα έχετε καλά μεταξύ σας.

«Το συχνό σεξ δεν συνεπάγεται και πιο ευτυχισμένη ζωή» σημειώνει η Dr. Amy Muise, επικεφαλής της έρευνας.

H έρευνα έδειξε πως ο μέσος όρος που κάνουν σεξ τα ζευγάρια -είτε είναι μία απλή σχέση είτε ζευγάρια που είναι παντρεμένα εδώ και δεκαετίες- είναι μία ημέρα την εβδομάδα, ενώ τα στερεότυπα του τύπου πως οι άντρες θέλουν περισσότερο σεξ ή πως οι ηλικιωμένοι δεν κάνουν και τόσο συχνά, δεν επηρέασαν καθόλου τα ευρήματα.

Ωστόσο ενδιαφέρον είχε το στοιχείο της έρευνας πως το συχνό σεξ κάνει τους ανθρώπους πιο ευτυχής περισσότερο και από ένα καλό εισόδημα, ενώ επίσης εάν έχετε μία σχέση που πάει χάλια, μην δοκιμάσετε να βρείτε την λύση στο κρεβάτι αυξάνοντας τις δόσεις του σεξ.

Το μόνο που θα καταφέρετε είναι να κάνετε την κατάσταση χειρότερη...

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr