Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
SEX

Σάλος: Γνωστή παρουσιάστρια ανέβασε κατά λάθος γυμνό της βίντεο με μια φίλη της! (vids+pics)

Newsbomb

Δεν μπήκε και με τον καλύτερο τρόπο η νέα χρονιά για την Caroline Flack, η οποία προκάλεσε (άθελά της;) σάλο ανεβάζοντας (κατά λάθος;) γυμνό της βίντεο στο Instagram!

Η παρουσιάστρια του δημοφιλούς βρετανικού ριάλιτι «Love Island» βρισκόταν σε διακοπές με την επίσης γνωστή τηλεοπτική σεφ Gizzi Erskine, κατά τη διάρκεια των οποίων ωστόσο φαίνεται πως«ξέφυγε».

Η 37χρονη άρχισε να τραβά ακατάλληλα βίντεο από το δωμάτιο του ξενοδοχείου της, μαζί με τη φίλη της, για να συνειδητοποιήσει ωστόσο έντρομη μετά από λίγο ότι τα μοιράζονταν live με τους 1 εκατομμύριο followers της!

flack

«Ήταν ημίγυμνη και φαινόταν μεθυσμένη. Μπορούσες να τη δεις να παίζει στο κρεβάτι», σχολίασε ένας από αυτούς που είδε το βίντεο πριν το κατεβάσει η Caroline, συμπληρώνοντας: «Μετά ακούγεται κάποιος να λέει "είναι live" και το βίντεο κόπηκε απότομα μέσα σε πανικό».

Το θέμα, όπως ήταν φυσικό, πήρε μεγάλες διαστάσεις στα τοπικά ΜΜΕ, με αποτέλεσμα ο εκπρόσωπος της όμορφης παρουσιάστριας να τοποθετηθεί δημόσια για το ακατάλληλο βίντεο. «Η Caroline βρισκόταν σε διακοπές με τη φίλη της την Gizzi. Ήταν ένα ξέγνοιαστο διάλλειμα πριν επιστρέψει στις προπονήσεις και την υγιεινή ζωή. Έχει μπροστά της ενδιαφέροντες δραστηριότητες για τη νέα χρονιά και ανυπομονεί να προετοιμαστεί γι΄αυτές», αρκέστηκε να δηλώσει, χωρίς πάντως να διαψεύσει ή να επιβεβαιώσει την «απολογία» της Flack ότι το βίντεο προοριζόταν για ένα αστείο σε κάποιο κοινό φίλο τους.

flack3

Αυτή πάντως δεν είναι η μόνη… αποκάλυψη που έχει κάνει η Βρετανίδα σταρ στους θαυμαστές της, καθώς πριν από λίγο καιρό μοιράστηκε κατά λάθος μαζί τους και το στήθος της! Όπως και το βίντεο, κατέβασε αμέσως το τόπλες snap της μόλις αντιλήφθηκε τι είχε κάνει, ωστόσο είχε ήδη διαρρεύσει...

flack nipple

Παρόλα αυτά φαίνεται πως δεν έβαλε μυαλό…