SOCIAL MEDIA

Η νέα λειτουργία του Netflix έρχεται και θυμίζει… Instagram (pics)

Η νέα λειτουργία του Netflix έρχεται και θυμίζει… Instagram (pics)
Δείτε τις φωτογραφίες
Pixabay

Τη δοκιμή μίας νέας ροής α λα… Instagram δοκιμάζει το Netflix, μέσα από την οποία θα προβάλει trailers και φωτογραφίες για επερχόμενες σειρές και ταινίες.

Η νέα κατηγορία ονομάζεται «Extras», όπως επιβεβαίωσε και εκπρόσωπος της εταιρείας. Ωστόσο, προς το παρόν βρίσκεται σε δοκιμαστική φάση.

«Δοκιμάζουμε μια ροή από "video extras" στην εφαρμογή για κινητά για να βοηθήσουμε τους fans μας να δεθούν περισσότερο με τίτλους που αγαπούν, αλλά και να βρουν νέο υλικό να παρακολουθήσουν. Αυτές οι δοκιμές διαφέρουν ανά περιοχή και χρόνο διεξαγωγής και μπορεί να μην αλλάξουν κάτι τελικά» δήλωσε ο εκπρόσωπος, σύμφωνα με δημοσίευμα του Variety.

Οι χρήστες που δοκιμάζουν τη νέα αυτή λειτουργία μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτή μέσω ενός και μόνο κουμπιού.

Τα βίντεο στη ροή θα παίζουν αυτόματα χωρίς ήχο, όπως συμβαίνει και στο Instagram, ενώ οι συλλογές των φωτογραφιών μπορούν να προβληθούν σε σειρά με οριζόντιο scrolling.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το Netflix «επηρεάζεται» από Instagram, καθώς τον περασμένο χρόνο εισήγαγε τα κάθετα previews σε βίντεο, λειτουργία που θυμίζει πολύ τις ιστορίες της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης.

Δείτε στη gallery του Newsbomb.gr πώς θα μοιάζει το Netflix:

Σχετικές ειδήσεις