ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Γίνονται κυρτά και τα… smartphones

Γίνονται κυρτά και τα… smartphones

H Consumer Electronics Show (CES), η οποία πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες στο Λας Βέγκας μπορεί να είναι μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις τεχνολογίας αλλά δεν είναι αυτή που επιλέγουν οι μεγάλοι κατασκευαστές για να παρουσιάσουν τις «ναυαρχίδες» τους όσον αφορά στα smartphones.

Ουσιαστικά, από τα νέα smartphones που παρουσιάζονται στο Λας Βέγκας αυτό που ξεχωρίζει είναι το GFlex 2 της LG με την κορεατική εταιρεία να αποφασίζει ότι έχει νόημα να συνεχίσει να ασχολείται με τα smartphones με κυρτή οθόνη. Το GFlex 2 έχει οθόνη 5,5 ιντσών (έναντι 6 ιντσών που ήταν η οθόνη στο πρώτο Flex) και χρησιμοποιεί τον νέο 64-bit επεξεργαστή της Qualcomm, ονόματιSnapdragon 810.

Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο είναι πάντως ότι, σύμφωνα με την LG, δεν είναι κυρτό σε ένα σημείο αλλά σε τέσσερα. Γενικώς, πάντως, οι πρώτες εντυπώσεις είναι πως πρόκειται για μία συσκευή αρκετά πιο εύχρηστη σε σχέση με τον προκάτοχο της.

Από εκεί πέρα, νέα smartphones έδειξαν εταιρείες όπως η Lenovo, το VibeX2 Pro της οποίας έχει νέες δυνατότητες όσον αφορά τη λήψη selfies, ενώ και η Asus παρουσίασε το Zenfone 2, το πρώτο smartphoneμε 4 GB μνήμη.

Σχετικές ειδήσεις