ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Έρχεται το πρώτο ελληνικό FPS video game (Vid)

Έρχεται το πρώτο ελληνικό FPS video game (Vid)

Το Codename: Warwolf είναι το νέο video game της εταιρείας ανάπτυξης παιχνιδιών Artnroll και το πρώτο παιχνίδι της κατηγορίας FPS (First Person Shooter) που αναπτύσσεται από ελληνική εταιρεία με Unreal Engine 4.

Του Δημήτρη Μαλλά

Το πρώτο teaser trailer είναι ήδη στο YouTube και σύμφωνα με το σενάριο το παιχνίδι διαδραματίζεται στη Γη το έτος 2.160, εκεί όπου η ρομποτική και η A.I. τεχνολογία έχουν επιφέρει δραματικές αλλαγές στη διοίκηση και διακυβέρνηση των κρατών.

Ο ήρωας ονομάζεται Reev Rainer (κατά κόσμον Warwolf), δουλεύει ως μισθοφόρος για την Horizon, μία πόλη-πλατφόρμα κατασκευασμένη στον Ειρηνικό Ωκεανό, η οποία εξυπηρετεί την παγκόσμια καταστολή τρομοκρατικών επιθέσεων. Μία ημέρα ωστόσο, αναγκάζεται μετά από σοβαρό τραυματισμό να μπει σε ειδική στολή, αποτελούμενος πλέον ως επί το πλείστον από μηχανικά μέρη.

Το Codename: Warwolf θα κυκλοφορήσει για PC και θα υποστηρίζει Virtual Reality headsets. Μελλοντικά αναμένεται να είναι διαθέσιμο και σε άλλες πλατφόρμες και η κυκλοφορία του σε άλλα format.

Σχετικές ειδήσεις