Αν θέλεις κορυφαία τηλεόραση, η LG σου δίνει την ευκαιρία αυτά τα Χριστούγεννα!

Αν θέλεις κορυφαία τηλεόραση, η LG σου δίνει την ευκαιρία αυτά τα Χριστούγεννα!

Τα Χριστούγεννα είναι η περίοδος που βάζουμε τις ανησυχίες και τις αγωνίες μας στην άκρη και θέλουμε και περάσουμε καλά και να κάνουμε δώρα και στους εαυτούς μας.

Δώρα που να μας συντροφεύσουν καθ’ όλη τη διάρκεια του επόμενου έτους και όχι μόνο.

Ένα τέτοιο δώρο μπορεί να είναι, για παράδειγμα, μία τηλεόραση. Αλλά σε περίπτωση που αποφασίσετε ότι το δώρο που θέλετε να κάνετε στον εαυτό σας και στην οικογένεια σας φυσικά, είναι μία τηλεόραση, τότε καλό θα ήταν να προτιμήσετε να αποκτήσετε κάτι που θα προσφέρει την κορυφαία δυνατή εμπειρία. Και στην περίπτωση των τηλεοράσεων, τέτοιου είδους εμπειρίες προσφορές οι τηλεοράσεις που αξιοποιούν τις δυνατότητες της τεχνολογίας OLED ή Super UHD, είναι 4Κ (σ.σ. δηλαδή υποστηρίζουν αναπαραγωγή περιεχομένου υπερυψηλής ευκρίνειας) και καλό θα ήταν να υποστηρίζουν και το νέο πρότυπο στο χώρο της εικόνας που δεν είναι άλλο από το HDR, το οποίο θα μας απασχολήσει εκτενώς τα επόμενα χρόνια.

Το πρόβλημα, ενδεχομένως, είναι ότι το κόστος αρχίζει και αυξάνεται, εκτός και αν επιλέξετε μία από τις προτάσεις της LG, καθώς η κορεατική εταιρεία αποφάσισε να ακολουθήσει το έθιμο και να επιβεβαιώσει ότι το κόκκινο χρώμα του λογοτύπου της είναι το ίδιο με του Αγίου Βασίλη.

Η εορταστική προσφορά της LG είναι άκρως εντυπωσιακή, δεδομένου ότι με την αγορά μιας LG OLED TV 4Κ ή μιας LG SUPER ULTRA HD TV 4K η κορεατική εταιρεία προσφέρει επιστροφή αξίας έως και 500 ευρώ και ένα Bluetooth speaker PH3.

Η διάρκεια της προσφοράς είναι από 11 έως 31 Δεκεμβρίου 2017 (ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων), ενώ η επιστροφή γίνεται με άμεση πίστωση στο σημείο πώλησης των επίσημων συνεργατών της LG Electronics Ελλάς ή σε μελλοντική αγορά προϊόντος.

Τα μοντέλα τηλεοράσεων που συμμετέχουν στην προσφορά είναι:
• Με την αγορά των μοντέλων OLEDW7V (77’’ & 65’’), OLEDG7V(77’’ & 65’’), OLEDE7V (65’’), SJ957V (86’’) και SJ955V (75’’), η LG προσφέρει επιστροφή αξίας 500 ευρώ.
• Με την αγορά των μοντέλων OLEDC7V (65’’), OLEDB7V (65’’), OLEDE7N (55’’) και SJ950V (65’’), η LG προσφέρει επιστροφή αξίας 300 ευρώ.
• Με την αγορά των μοντέλων OLEDC7V (55’’) και OLEDB7V (55’’), η LG προσφέρει επιστροφή αξίας 200 ευρώ.
• Με την αγορά των μοντέλων SJ8 (65’’ & 60’’), η LG προσφέρει επιστροφή αξίας 150 ευρώ.
• Με την αγορά των μοντέλων SJ8 (55’’), η LG προσφέρει επιστροφή αξίας 100 ευρώ.

Αυτό που θα πρέπει να γνωρίζει κανείς είναι πως όλα τα μοντέλα κινούνται στα ανώτερα στρώματα της αγοράς. Για παράδειγμα, οι τηλεοράσεις OLED 4K της LG αποτελούν μικρά έργα σύγχρονης ψηφιακής τέχνης τα οποία προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία θέασης. Διαθέτουν τεχνολογία LG OLED HDR καθιστώντας ικανή την υποστήριξη Dolby Vision, που εξασφαλίζουν πιο φωτεινές και λεπτομερείς εικόνες με απόλυτη αντίθεση και άκρως εντυπωσιακά χρώματα. Τα αυτό-φωτιζόμενα pixel που διαθέτουν, ανάβουν και σβήνουν από μόνα τους, προσφέροντας με μοναδικό τρόπο το απόλυτο μαύρο και ζωντανεύοντας στην οθόνη δισεκατομμύρια τέλεια χρώματα για τη μέγιστη απόδοση του περιεχόμενου.
Επιπλέον, το πιστοποιητικό ULTRA HD PREMIUM εξασφαλίζει ότι η ποιότητα εικόνας και ήχου της τηλεόρασης είναι από τις υψηλότερες, ενώ η OLED TV συμπληρώνει αυτήν την τεχνολογία, παρέχοντας την τέλεια παλέτα στην οποία μπορεί ο χρήστης να απολαύσει ULTRA HD Premium TV. Τέλος, είναι εξοπλισμένες με την πλατφόρμα LG webOS 3.5, η οποία προσφέρει στον χρήστη μια ολοκληρωμένη εμπειρία ψυχαγωγίας με τις εντυπωσιακές λειτουργίες Magic Zoom, Magic Mobile Connection και Magic Remote.

Αντίστοιχα, οι τηλεοράσεις SUPER UHDTV 4K της LG ενσωματώνουν την πιο προηγμένη τεχνολογία με ενίσχυση χρώματος μέχρι σήμερα, η οποία ονομάζεται Nano Cell και προσφέρει εξαιρετικά ρεαλιστική προβολή εικόνων με μοναδική χρωματική απόδοση, βελτιώνοντας αισθητά την ποιότητα εικόνας. Επιπλέον, τα μοντέλα υποστηρίζουν περιεχόμενο HDR με τεχνολογία Dolby Vision, ενώ είναι συμβατές και με τα γενικά πρότυπα HDR10 και HLG. Χάρη στη τεχνολογία Active HDR της LG, βελτιστοποιείται η εικόνα HDR και προσφέρεται πιο ρεαλιστική εμπειρία θέασης.

Τέλος, η webOS Smart TV πλατφόρμα κάνει την τηλεόραση πολύ φιλική προς τον χρήστη καθώς είναι εξοπλισμένη με βελτιώσεις για ευκολότερο έλεγχο και ταχύτερη πρόσβαση όταν ο χρήστης χρησιμοποιεί το αναβαθμισμένο Magic Remote και τη λειτουργία Magic Link.