TRAVEL

«Lonely Planet»: Tα ελληνικά νησιά που αξίζει να ανακαλύψετε φέτος στις διακοπές σας (pics)

«Lonely Planet»: Tα ελληνικά νησιά που αξίζει να ανακαλύψετε φέτος στις διακοπές σας (pics)
Δείτε ποια είναι
pixabay

Στα πανέμορφα -όχι και τόσο γνωστά- ελληνικά νησιά που περιμένουν όσους ταξιδιώτες επιθυμούν να ξεφύγουν από τα πλήθη, αναφέρεται άρθρο του διάσημου τουριστικού οδηγού «Lonely Planet».

Ο διάσημος τουριστικός οδηγός καλεί τους ταξιδιώτες να ανακαλύψουν νησιά - «κρυφά διαμάντια» της Ελλάδας, που μπορεί να μην κάνουν θραύση στα social media, αλλά διαθέτουν πανέμορφα τοπία και προσφέρονται για πιο οικονομικές διακοπές.

Τα λιγότερο γνωστά ελληνικά νησιά ανεβαίνουν όλο και περισσότερο στις προτιμήσεις των ταξιδιωτών, σύμφωνα με τον οδηγό. Μάλιστα, το άρθρο του «Lonely Planet» παραθέτει στοιχεία από έρευνα του «Sunvil» -ενός από τους μεγαλύτερους tour operators της Αγγλίας- σύμφωνα με την οποία ο όγκος των αναζητήσεων στο διαδίκτυο για τα λιγότερο δημοφιλή νησιά της Ελλάδας αυξήθηκε τον τελευταίο χρόνο.

Τα Κύθηρα με τους καταρράκτες και την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική τους, έρχονται πρώτα σε online αναζητήσεις φέτος, σύμφωνα με το άρθρο. Ακολουθούν η Σάμος, η Λήμνος, η Κύθνος και η Χάλκη, που κερδίζουν την προτίμηση όσων θέλουν να απολαύσουν τις ομορφιές των ελληνικών νησιών χωρίς τα πλήθη τουριστών.

Δείτε στην gallery ποια είναι τα ελληνικά νησιά που προτείνει το Lonely Planet:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Σχετικές ειδήσεις