ΖΩΔΙΑ

Υδροχόος Ημερήσιες Προβλέψεις 14/06: Έχεις λόγο να μην εμπιστεύεσαι πρόσωπα που σε περιτριγυρίζουν

Υδροχόος Ημερήσιες Προβλέψεις 14/06: Έχεις λόγο να μην εμπιστεύεσαι πρόσωπα που σε περιτριγυρίζουν
Καλό είναι να είσαι αρκούντως καχύποπτος/η
astrology.gr

Ζώδια - Υδροχόος: Επιπλέον κι όσον αφορά στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, είναι πιθανό να δημιουργηθεί ένα «ονειρικό» και ρομαντικό κλίμα

Η Πανσέληνος συνηγορεί σε φιλανθρωπίες ή/και προσφορές που θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα, από την άλλη πλευρά όμως αν έχεις υλικές προσδοκίες, το να πέσεις θύμα μιας εξαπάτησης, είναι από τα πιο… εύκολα που θα μπορούσαν να συμβούν! Επιπλέον κι όσον αφορά στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, είναι πιθανό να δημιουργηθεί ένα «ονειρικό» και ρομαντικό κλίμα, από τη στιγμή όμως που θα… σοβαρέψουν τα πράγματα, καλό είναι να είσαι αρκούντως καχύποπτος/η, για τις πραγματικές προθέσεις κάποιου/ας κι όσο πιο καλά σου τα παρουσιάζουν τόσο πιο πολύ να... ανησυχείς!

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 14/06

Σήμερα έχεις κάθε λόγο να μην εμπιστεύεσαι πρόσωπα που σε περιτριγυρίζουν, αφού είτε από πρόθεση, είτε από… συνήθεια, σου παρουσιάζουν έναν εαυτό που δεν είναι ο πραγματικός αλλά μπορείς κι εσύ να «παίξεις» ακολουθώντας μια ανάλογη τακτική. Από εκεί και ύστερα, πέραν του ρομαντικού και «μυστηριακού» κλίματος, που θα δημιουργηθεί, το πιθανότερο είναι να μη συμβεί τίποτα στην πράξη κι ο καθένας ας… φαντάζεται ότι θέλει!