ΖΩΔΙΑ

Τα σημαντικότερα διαστήματα για την Ελλάδα και τον κόσμο για το 2024

Τα σημαντικότερα διαστήματα για την Ελλάδα και τον κόσμο για το 2024

Ας ρίξουμε μια πρώτη ματιά στα κυριότερα αστρολογικά φαινόμενα της επόμενης χρονιάς και τις σημαντικότερες χρονικές περιόδους

Καταρχάς, όλα ξεκινούν προς το τέλος της τρέχουσας χρονιάς. Πέραν των εκλείψεων του Οκτωβρίου, η Νέα Σελήνη του Νοεμβρίου θα πυροδοτήσει ακόμη περισσότερο την ανάφλεξη στη Μέση Ανατολή και όχι μόνον εκεί ενώ είναι εξαιρετικά σημαντική για τις εξελίξεις στην Κύπρο.

Το τι θα γίνει στη νέα χρονιά, θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από τις εξελίξεις στο τελευταίο δίμηνο του 2023.

Αυτό ισχύει κυρίως για την Ελλάδα αφού αυτές αρχίζουν να τρέχουν δυνατά από τη Νέα Σελήνη στις 13 Δεκεμβρίου 2023 και συνεχίζονται με αυτήν στις 11 Ιανουαρίου 2024 που είναι και η πρώτη για τη νέα χρονιά. Η κίνηση του Άρη στον Τοξότη στην πρώτη περίπτωση, θα οξύνει τις εντάσεις με τους γείτονες ενώ δεν αποκλείονται έντονα φαινόμενα βίας με έμφαση στον χώρο της παιδείας. Το προσφυγικό παίρνει νέα τροπή, μέσα από ένα νέο έντονο κύμα. Η παρουσία του Άρη στις πρώτες μοίρες του Αιγόκερω στη Νέα Σελήνη του Ιανουαρίου, μπορεί να θεωρηθεί συνέχεια της προηγούμενης ως προς τις εξελίξεις και σχετίζεται κυρίως με οικονομικά θέματα, καθώς επίσης και με μυστικές συμφωνίες που θα μεταβληθούν σε φανερές συγκρούσεις σε πολιτικό επίπεδο.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr